Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Klap raampje "ZWART" om een mooie steen of iets dierbaars te bewaren (BESTSELLER)

doosje-zwart-9-x-9-cm_product

Klap raampje "ZWART" om een mooie steen of iets dierbaars te bewaren (BESTSELLER)

Product

Klap raampje "ZWART" om een mooie steen of iets dierbaars te bewaren (BESTSELLER)

Omschrijving

Op de juweliersbeurs van Bangkok $16,- in 2016 en nu bieden we ze in 2019 aan voor een fractie van de prijs! En succes verzekert, want kostbare artikelen worden niet alleen mooi maar vooral ook veilig opgeborgen.

Afmetingen

90x90mm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Een vitrine is een uitstalkast waarvan de inhoud van meerdere kanten kan worden bekeken. Dit komt doordat de wanden van glas (Frans: vitre) zijn vervaardigd, al worden tegenwoordig ook andere materialen gebruikt, zoals perspex. Er bestaan ook vitrines in de vorm van een tafel waarbij liggende objecten worden getoond onder een doorzichtige bovenwand. Vitrines vindt men bijvoorbeeld in musea, showrooms, winkels, of in particuliere woningen. Het gebruik van een vitrine met een doorzichtige afscheiding van glas of kunststof kan als reden hebben: objecten tegen aanraking of tegen klimaatinvloeden beveiligen of beschermen. een object speciaal "belichten" — zelfs in letterlijke zin, want gerichte lichtbronnen verhogen vaak het aandachttrekkend effect. diefstalpreventie van kostbare (koop)waar (antiquiteiten, juwelen, mobiele telefoons).tentoonstellen van privé-verzamelingen of -kostbaarheden.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP