Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Jasmijn geurzakjes van Rose cottage voor kledingkast en interieur.

display-17-zakjes-jasmine_product

Jasmijn geurzakjes van Rose cottage voor kledingkast en interieur.

Product

Jasmijn geurzakjes van Rose cottage voor kledingkast en interieur.

Omschrijving

Geurzakjes van Rose-Cottage zijn populair vanwege 1. topgeur, 2. presentatie maar vooral ook zijn 3. gunstige prijs. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed!

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Nieuw in het assortiment van timmersgems zijn de producten van "Rose cottage Aroma" Geurzakjes, Diffusers en parfumolie van uitzoinderlijke kwaliteit die wereldwijd wordt verkocht onder vele merken. Sinds kort aangeboden onder het eigen merk en niet onde licantie zoals vele decenia gebruikelijk was. En dat merkt u aan de prijs... Een fantastisch product voor een zeer elegante prijs. Rose cottage aroma is gemaakt van de meest zuivere aromatische olie en wordt met liefde in Chendu in China gemaakt van veelal geimporteerde bloemen en grondstoffen. Deze producten doen absoluut niet onder voor de meest gewaardeerde aromatische olie die er te koop is. Bovendien zijn de producten van Rose cottage aroma mooi verpact in counter displays. Het product verkoopt zich als het ware vanzelf door de mooie uitstraling.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP