Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN/STENEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Isis Osiris "Pyriet" uit Peru. Zeer unieke vorm van Pyriet die zelden voorkomt.

Isis Osiris "Pyriet" uit Peru. Zeer unieke vorm van Pyriet die zelden voorkomt.

Product

Isis Osiris "Pyriet" uit Peru. Zeer unieke vorm van Pyriet die zelden voorkomt.

Omschrijving

Twee Pyriet kristallisatievormen samen een paar vormend & esoterisch gezien "bescherming biedend aan de aura"

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

In de esoterie zijn complementaire energieën van dit buitengewone pyriet paar liefkozend "Isis en Osiris"genoemd. Ze zijn bekend door opvallende astrale krachten en  hebben een sterke, positieve invloed op de geest en psyche omdat dit ligt in de aard van de stenen. "Isis en Osiris" -Paren kunnen zelfs gebruikt worden om een evenwichtige Yin & Yang te reguleren. De vrouwelijke steen (ISIS) heeft een gladder, fijner kristallijn oppervlak, de mannelijke steen (Osiris) heeft ten opzichte van zijn tegenhanger een opvallend ongelijkmatig uiterlijk en grotere kristalgroei. Spirituele zeer gevoelige mensen kunnen de beschermende aura die uitgaat van een harmonieuze "Isis en Osiris" pair en kan als een beschermend schild op de menselijke aura liggen voelen. Bovendien worden de stenen vaak gebruikt ter intensivering van energie gebieden of voor het versterken van een opening in Chakra-therapie. Deze bijzondere pyriet paren zijn erg populair vanwege hun regeneratieve bevoegdheden. In de esoterische gebruik versterken ze bovendien, innerlijke energie en kunnen creativiteit bevorderen, evenals de kunst van zelfkennis.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP