Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Hyperstheen aangeslepen stukken in fantastische kleur afkomstig uit Canada.

Hyperstheen aangepolijst stuk_product

Hyperstheen aangeslepen stukken in fantastische kleur afkomstig uit Canada.

Product

Hyperstheen aangeslepen stukken in fantastische kleur afkomstig uit Canada.

Omschrijving

In 2013 introduceerden we deze prachtige steen in Europa, en in 2016 is die niet meer weg te denken bij vele steenwinkels. Zeer fraaie "chatoyance" op iedere steen!

Afmetingen

40-60mm

Prijs elders

Log in voor prijzen

Aanvullende informatie

De Hyperstheen zorgt voor de juiste mate aan activiteit en innerlijke rust. Helpt gevoelens van ergernis en verwardheid te
verdrijven en los te laten, stimuleert helder horendheid. Maakt dynamisch en evenwichtig in besluitvorming en handelen, helpt goed om te gaan met kritiek en deze ook zelf op een rustige manier te kunnen uiten richting anderen waarbij dit altijd een klein struikelblok zal blijken. Hypersteen is heel geschikt om te gebruiken tijdens Sjamanistische reizen naar de benedenwereld. Het is een sterk zuiverende, aardende en protectieve steen die je energievelden krachtiger maakt. Hypersteen is ook geschikt als je wilt werken aan diep gewortelde blokkades, heft pijn op, goed voor de maag, helpt bij te veel maagzuur, het is de iedeale steen om de binnen en de buitenwereld met elkaar te verbinden.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP