Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

19.02.2019; 1130kilo klankschalen & 6500 Tibetaanse vlaggenlijnen binnengekomen alsmede onze Tucson-zending met o.a. Roze Amethyst uit Patagonië & Crocoieten uit Dundas/Tasmanië. Kom of bestel via DHL (LET OP; ZATERDAG 23.02 GESLOTEN)

< Terug naar het overzicht

Handgesneden wandpaneel "rond" (afhalen €10,- goedkoper)

Handgesneden wandpaneel "rond" (afhalen €10,- goedkoper)

Product

Handgesneden wandpaneel "rond" (afhalen €10,- goedkoper)

Omschrijving

Fijn gedetailleerd houtsnijwerk - de grote trend voor 2017- Worden op eigen risico vervoerd, worden geleverd in wit of bruin.

Afmetingen

400 x 400mm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Flores (Portugees voor bloemen) is een van de Kleine Soenda-eilanden. Het is een Indonesisch eiland, gelegen ten oosten van Soembawa en Komodo, en ten westen, voorbij de Straat Lowotobi, van de eilanden Solor, Adonara en de Solorarchipel. Ten zuidoosten ligt het eiland Timor. In het zuiden, gescheiden door de Straat Soemba ligt Soemba en ten noorden, over de Floreszee, ligt Celebes. Het eiland, behorende tot de Timor archipel, is gelegen tussen 8 graden en 4 minuten en 8 graden en 58 minuten zuiderbreedte en 119 graden en 48 minuten en 123 graden en 30 minuten oosterlengte. De oppervlakte van Flores is 14.300 vierkante kilometer, wat ongeveer gelijk is aan een derde deel van Nederland. Flores is een sterk geaccidenteerd eiland. Van Oost naar West strekken zich bergketens uit met dode en nog werkende vulkanen die samen een onderdeel zijn van een vulkanenreeks die zich over Sumatra, Java en over de Kleine Soenda-eilanden uitstrekt. Flores ligt in de grenszone tussen het Maleise- en het Melanesische-ras. In het westen van het eiland is het Maleise type overheersend, terwijl naar het oosten toe het Melanesische type domineert. Aan de kust wonen afstammelingen van Boeginezen, Makassaren en Bimanezen die zich in de loop der eeuwen met de inheemse bevolking hebben vermengd. Het eiland is relatief dichtbevolkt. In 1916 werd het aantal inwoners op een half miljoen geschat. Thans wonen er op Flores ongeveer 1,5 miljoen mensen. Het grootste deel van de bevolking is Rooms-katholiek. Minderheidsreligies zijn de islam en protestantisme.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP