Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Brazilië container met 43 nieuwe producten in Agaat, Amethist, Citrien en Sieraden. Verder de “Goodluck mini's van Safari” zijn een heuse trend! In 3 weken tijd verkochten we ruim 10.000 stuks. De geheimen; “Iedereen vind ze leuk en zijn top gedetailleerd, en zijn een succes bij elke toonbank iedereen wil ze hebben!”  (LET OP; ZATERDAG 20 OKTOBER A.S. ZIJN WIJ GESLOTEN!)

< Terug naar het overzicht

Houten wanddecoratie "TREE OF LIFE" (MEDIUM)

Houten wanddecoratie "TREE OF LIFE" (MEDIUM)

Product

Houten wanddecoratie "TREE OF LIFE" (MEDIUM)

Omschrijving

Ambachtelijk houtsnijwerk - gemaakt in Nepal. Zeer hoge mate van afwerking!

Afmetingen

300mm

Aanvullende informatie

Deze serie prachtige wanddecoraties staan bol van de symboliek uit Nepal en natuurlijk het Reiki. Stuk voor stuk prachtige voorwerpen om aan de muur te hangen in de huis- of praktijkkamer. Bovendien steunt u er de arme bevolking mee.

Nepal, officieel de Federale Democratische Republiek Nepal is een land in Azië, gelegen in de Himalaya tussen India en China (Tibet). Het zuidelijke gedeelte van Nepal ligt op het Indische subcontinent. Uit Nepal komen bijzonder mooie voorwerpen die perfect zijn als decoratie. Sommige voorwerpen in onze collectie zijn oud en sommige zijn nieuw. Maar ze hebben allemaal gemeen dat ze zeer decoratief zijn.


Nepal

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP