Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

19.02.2019; 1130kilo klankschalen & 6500 Tibetaanse vlaggenlijnen binnengekomen alsmede onze Tucson-zending met o.a. Roze Amethyst uit Patagonië & Crocoieten uit Dundas/Tasmanië. Kom of bestel via DHL (LET OP; ZATERDAG 23.02 GESLOTEN)

< Terug naar het overzicht

Ti-soap matuurlijke wasnoten Himalaya NU MET 35% KORTING!

Ti-soap matuurlijke wasnoten Himalaya NU MET 35% KORTING!

Product

Ti-soap matuurlijke wasnoten Himalaya NU MET 35% KORTING!

Omschrijving

Pakistaans natuurlijk wasmiddel gemaakt van notenschillen en momenteel veel belangstelling geniet in "het groene denken", Het wasmiddel is 40x goedkoper dan waspoeder en wordt geleverd met linnen zakje voor in de wasmachine te gebruiken!

Aanvullende informatie

Wat zijn zeepnoten?
Zeepnoten zijn niet echt noten maar vruchten van de zogenoemde Zeepnoten boom. Deze komen in veel landen maar in het bijzonder in Pakistan voor. Als ze rijp zijn worden ze geoogst en gedroogd in de zon, zonder chemicaliën en toevoegingen.

Hoe werkt het?
De huid van de noot bevat Saponinen. Als de huid het water opneemt, verandert deze substantie de oppervlaktespanning van het water. Dit maakt het mogelijk makkelijk vlekken en vuil uit kleren te verwijderen. Eigenlijk precies zoals een duur detergent.

Waarom is het ongevaarlijk ?
Saponinen zijn niet gevaarlijk voor mens dier en milieu omdat ze biologisch zijn en gebruikt worden zonder toevoegingen die een waspoeder fabriek wel gebruikt. Deze noten worden al vele jaren gebruikt in vele landen zonder bijwerkingen.

 
Zeepnoten en de oogst en het gebruik.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP