Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN/STENEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Handpoppen SUPER AANBIEDING 10 handpoppen in maar liefst 9 verschillende soorten.

handpoppenaanbieding_product

Handpoppen SUPER AANBIEDING 10 handpoppen in maar liefst 9 verschillende soorten.

Product

Handpoppen SUPER AANBIEDING 10 handpoppen in maar liefst 9 verschillende soorten.

Omschrijving

Top product van education toys, welke alle handpoppen met de handbeschilderd en niet alleen als speelgoed worden gebruikt maar ook in de interieurwereld worden verwerkt o.a. met glazen stolpen.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Fantastische handpoppen die het heel goed doen bij kinderen, de handpoppen hebben een functie om het spelen en leren te bevorderen, Op vele manieren onderstuenen deze handpoppen het leren, waarbij te denken valt aan Solitair spelen, Onder toezicht spelen en assosiatief spelen. Kinderen leren combineren en associeren. Motoriek en cognitieve vaardigheden worden gestimuleerd en ook de beleving van kinderen krijgt een boost van het spelen met deze mooie handpoppen die met de hand zijn beschilderd en zeer populair zijn bij kinderen. Alle door Timmersgems verkochte speelgoed voldoet aan alle keuringseisen en heeft de noodzakelijke keurmerken waaronder het CE keurmerk. LET OP: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP