Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Groene Maansteen & Garnieriet (1 zijdig gepolijst) uit Ambatofinandrahana (Fianaratsoa) Madagaskar.

Maansteen groenBestseller_product

Groene Maansteen & Garnieriet (1 zijdig gepolijst) uit Ambatofinandrahana (Fianaratsoa) Madagaskar.

Product

Groene Maansteen & Garnieriet (1 zijdig gepolijst) uit Ambatofinandrahana (Fianaratsoa) Madagaskar.

Omschrijving

Persoonlijk vinden we het de mooiste vondst totdusverre in 2018! Erg fraai kleurtje, en is dus ook echt een Veldspaat c.q. Maansteen. Zeer fraaie ontdekking.

Afmetingen

800 - 2500grs.

Prijs elders

Log in voor prijzen

Aanvullende informatie

Maansteen is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. Evenals de maan is de steen weerkaatsend en herinnert hij ons eraan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering zoals ook de maan wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt u bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie en moedigt lucide dromen aan, vooral bij volle maan. Maansteen wordt traditioneel gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Als hanger gedragen leert het u uw paranormale vermogens te accepteren. Maansteen kalmeert overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht en helpt mannen die in contact met hun vrouwelijke kant willen komen. Dit kristal is het volmaakte tegengif voor de overdreven macho of de te opzichtige vrouw.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP