Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Giraffe van "silverline" Geperst hard steen en geheel handbeschilderd.

giraf-13-x-13-cm_product

Giraffe van "silverline" Geperst hard steen en geheel handbeschilderd.

Product

Giraffe van "silverline" Geperst hard steen en geheel handbeschilderd.

Omschrijving

Levensecht gemaakt, en zeer fraai tot in de fijnste details uitgevoerd.

Afmetingen

130mm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

De giraffe of giraf (Giraffa camelopardalis) is een hoefdier met een zeer lange nek en lange en slanke poten. Het is het hoogste dier ter wereld: een volwassen giraffe kan een hoogte van rond de vijf meter bereiken. Het jong van een giraffe is al van de geboorte 2 meter. Het woord "giraffe" komt van het Italiaanse woord giraffa dat ontleend is aan het Arabische woord zarāfa, wat op zijn beurt uit een Afrikaanse taal is ontleend. De Somalische naam voor het dier is geri, dat zou een kandidaat kunnen zijn. De Romeinen noemden de giraffe camelopardalis, wat letterlijk "kameelpanter" betekent. Deze benaming komt nog terug in het Afrikaans (kameelperd) en vroeger ook in het Nederlands (kameelpardel). Samen met hun nauwste verwant, de veel kleinere okapi, die een kastanjebruin lichaam, gestreepte poten en een gevlekte kop heeft, vormen de giraffen de dierkundige familie Giraffidae.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP