Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Polluciet of "Palominirock" "oogjes"hanger uit de USA.

Polluciet of "Palominirock" "oogjes"hanger uit de USA.

Product

Polluciet of "Palominirock" "oogjes"hanger uit de USA.

Omschrijving

Hangers gemaakt in Nederland, op basis van zaagsnede en 2 ringetjes. Nieuwe hanger uitzet boek edelsteentherapie 2.0

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Het mineraal polluciet is een gehydrateerd cesium-natrium-aluminium-silicaat met de chemische formule (Cs,Na)2Al2Si4O 12·(H2O). Het tectosilicaat behoort tot de zeolieten. Het doorzichtig kleurloze, witte, grijze, vaalroze of blauwe polluciet heeft een doffe tot glasglans, een witte streepkleur en het mineraal kent geen splijting. Het kristalstelsel is kubisch. Polluciet heeft een gemiddelde dichtheid van 2,9, de hardheid is 6,5 en de radioactiviteit van het mineraal is nauwelijks meetbaar. De gamma ray waarde volgens het American Petroleum Institute is 484,85. Het mineraal polluciet is genoemd naar de Griekse mythologische figuur Pollux, tweelingbroer van Castor, vanwege de gelijkenis met castoriet (petaliet). Polluciet is een vrij zeldzame zeoliet door de cesium-inhoud, en wordt gevormd in lithiumrijke granitische pegmatieten. De typelocatie is gelegen op Elba, Italië. Het wordt ook gevonden in de Shigar mijn, Dossu, Skardu, Pakistan.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP