Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

19.02.2019; 1130kilo klankschalen & 6500 Tibetaanse vlaggenlijnen binnengekomen alsmede onze Tucson-zending met o.a. Roze Amethyst uit Patagonië & Crocoieten uit Dundas/Tasmanië. Kom of bestel via DHL (LET OP; ZATERDAG 23.02 GESLOTEN)

< Terug naar het overzicht

Noveenkaars DE LAATSTEN MET 50% KORTING

Noveenkaars DE LAATSTEN MET 50% KORTING

Product

Noveenkaars DE LAATSTEN MET 50% KORTING

Omschrijving

Mooie gebedskaars in elegante glazen houder & luxe geschenkdoos afkomstig uit Mexico.

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Prachtig display met 12 kaarsen welke 5 afbeelding van Jezus bevatten (assorti) Prachtige noveen gebedskaars uit Mexico die is gegoten in glas en niet in gevaarlijk plastic materiaal. Het display is ideaal voor op de toonbank. De kaarsen zijn 20 cm. in hoogte en hebben een diameter van 5.5 cm. De Noveenkaarsen zijn gemaakt van goede kwaliteit parafine

Een noveen of novene (novena in het Latijn) is een reeks van negen dagen waarop men op een bijzondere wijze tot God bidt, ter verkrijging van een gunst of ter voorbereiding op een grote feestdag. Het bekendst is de Pinksternoveen ter voorbereiding van het Pinksterfeest in navolging van de apostelen die tussen Hemelvaart en Pinksteren negen dagen in gebed bijeen waren. Het woord is afkomstig van het Latijn : noveni = telkens negen of novem = negen. Een noveenkaars is een kaars die negen dagen en nachten brandt met een speciale intentie zoals de vraag om genezing of kracht voor een zieke, om uitkomst in moeilijke omstandigheden, om vrede, enz. Gelovigen kunnen een noveen aanvragen bij kloosters, kerken en heligdommen. Zo kostte een noveen van aan iemand opgedragen missen bij het heiligdom van Mutianus Maria Wiaux in het Belgische Malonne in 2008 € 56, terwijl een gebedsnoveen (in stilte gebeden) € 3,75 kostte. De Noveen St. Clara is de afgelopen jaren bekend geworden door de advertenties in landelijke dagbladen, die door de deelnemers na afloop van de gebedsperiode worden geplaatst. Daar waar een noveen voor het verkrijgen van een gunst op voorspraak van de Heilige Clara van Assisi een oude traditie is, hebben deze advertenties meer te maken met het fenomeen van de kettingbrief.

 

  • Bekijk hier video's over Een gebed bij de noveen kaars.
WIJ ACCEPTEREN DE VOLGENDE BETAALMETHODEN

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP