Livre à main remèdes des pierres précieux écrit par Amandus Korse

Livre à main remèdes des pierres précieux écrit par Amandus Korse

Yoni Tantra Oeuf en 35x48 mm (e.a.Cristal de Roche, Quartz de Rose,  Jade, Etc.

Yoni Tantra Oeuf en 35x48 mm (e.a.Cristal de Roche, Quartz de Rose, Jade, Etc.

Omega-massager avec des boules en vrai hematite.

Qu' Hematite est bon pour les muscles ca vous saviez déja longtemps, mais surtout en combination avec cette apppareil de massage, un vrai gagnant!
Disponibilité : En stock
SKU
150
  • Acheter 96 pour 2,99 € et économisez 25%
Omega-massager avec des boules en vrai hematite. doit être acheté par multiple de 1

Omega massager:
Ontspan na een dag van vermoeiend werk. Speciaal massage apparaat met 6 hematiet rollers te gebruiken onder 360 graden. Zachte en makkelijke greep ontworpen om elk lichaamsdeel eenvoudig te masseren. De rollers zijn gemaakt van een speciaal namelijk echte hematiet edelsteen. Dit apparaat is bij uitstek geschikt om cellulitis te verminderen en te voorkomen.

Hematiet (van Grieks: αιμία, haima, bloed) is een mineraal dat voornamelijk bestaat uit ferri-oxidekristallen (ijzer(III)oxide, Fe2O3), een van de ijzeroxiden. Het komt naast andere variëteiten voor als het rode bloedsteen en het grijszwarte tot zwarte ijzerglans en ijzerglimmer. Het mineraal heeft een hardheid tussen 5 en 6. De zogenaamde streep, of streepkleur, de kleur die het mineraal afgeeft bij wrijven over een ongeglazuurd porseleinen schaaltje, is meestal een karakteristiek bloedrood - het mineraal ontleent daaraan zijn naam. Het mineraal kan sporen magnesium, mangaan en titaan bevatten. Hematiet komt zowel voor als gangmineraal als in sedimentaire lagen. Het is vaak de oorzaak van roodkleuring van veel gesteenten. Samen met hematiet komen vaak andere ijzerertsen voor zoals magnetiet, limoniet en ijzerspaat. Als magnetiet is omgezet naar hematiet, wordt dit martiet genoemd. Het mineraal komt wereldwijd voor, in Europa in Duitsland onder andere in het gebied van de Lahn waar 's werelds grootste concentratie van ijzerertsen is, in de Eifel, de Harz en in het Thüringerwoud. Verder in Engeland in Cumberland en North-Lancashire, in België in Vezin en Namen, op het Italiaanse eiland Elba en in Spanje. In Afrika is Algerije een noemenswaardige producent en in de Verenigde Staten van Amerika wordt het gevonden bij het Upper Lake en bij de Missouri. Meer dan de helft van de wereldproductie komt tegenwoordig uit China, Brazilië en Australië. Daarnaast komt het mineraal ook in hoge concentratie voor op het oppervlak van de planeet Mars. Dit zorgt voor de typische oranjerode kleur van de 'Rode Planeet'. De winning van hematiet is een van vroegste mijnbouwactiviteiten van de mensheid: het poedervormige mineraal werd aangetroffen in ca. 80.000 jaar oude graven. Zowel op het Griekse eiland Thasos als bij de plaatsen Rydno in Polen en Lovas in Hongarije, zijn groeven bekend uit het paleolithicum. Ook in Duitsland zijn sporen van prehistorische mijnbouw van vergelijkbare omvang gevonden bij Bad Sulzburg en in het Münsterdal uit de tijd rond 5000 voor Christus die aan de bandkeramische cultuur aan de Bovenlijn zijn toe te schrijven. Aan de Etrusken was al het overvloedige voorkomen van ijzerglans op het eiland Elba bekend.

Edelsteentherapie Hematiet

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: