Bol chantant - poli brillant/

Bol chantant - poli brillant/"highshiny" entre 0.4-1,5kilo de Patan-Nepal

SonetteTibetane 7-métales

SonetteTibetane 7-métales

Coussins pour méditation (sont livrés assorti)

Belles coussins brodé à la main en Nepal. Faits en collectif des femmes .L'interieur est 100% naturelle aussi comme le tissu qui est coloré avec des produits des fleurs et des herbes.Très beau travail manuel pour un bon prix.
Disponibilité : En stock
SKU
593
  • Acheter 10 pour 11,00 € et économisez 15%
Coussins pour méditation (sont livrés assorti) doit être acheté par multiple de 1

Waarvoor dient een meditatiekussen ?
Een meditatiekussen helpt mee om de juiste houding aan te nemen, waardoor een meditatieve toestand het beste tot uiting kan komen. Het is goed om op de grond te zitten maar dat is niet altijd mogelijk vanwege de flexibiliteit van de spieren. Meditatiekussens met chakra opdruk De chakra's of energiecentra, zijn de hoofdverdelers van de subtiele levenskracht in ons lichaam. Er zijn zeven grote chakra's gerangschikt langs de wervelkolom, met openingen naar voren en achteren en met directe verbindingen naar alle belangrijke organen.

De zeven chakra's: Muladhara is chakra 1, kleur rood Swadhishthana is chakra 2, kleur oranje, Manipura is chakra 3, kleur geel, Anahata is chakra 4, kleur groen/roze Vishudda is chakra 5, kleur blauw, Ajna is chakra 6, kleur paars Sahasrara is chakra 7, kleur violet De stof van de hoezen van de meditatiekussens is van hoge kwaliteit. De meeste zijn vervaardigd van hoogwaardig biologisch katoen. De meditatiekussens zijn gemaakt van katoen, voor het reinigen van de hoezen gelden de gebruikelijke wasvoorschriften. De meditatiekussens in onze webshop voldoen aan zo hoog mogelijke ecologische normen en gebruiksvriendelijkheid. We kijken naar het comfort, kleurechtheid, het goed wasbaar zijn en een goede levensduur. Wat voor ons ook zeer belangrijk is, is de aandacht voor het milieu en welzijn van de producenten.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: