Les cookies améliorer léxpérience d'utilisateur sur notre site. Vous-êtes d'accord? D'accord Paramètres
Appeler +31 (0)412-405131
Connecter

Mot de passe oublié? Cliquez ici.

Inscrivez-vous

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Nouveau: Conteneur Brésil (nouvelles bougies chauffe-plat, géodes, Agates), Conteneur Indonésie (Bumble-bee, Sulphur), Conteneur Mexique (Calcites, Fluorite) Envoi Vietnam (Porcupines / coquillages), et en outre prévu: Quartz Cactus de Boekenhouthoek / Conteneur Afrique du Sud, Australie (Mookaite, Tiger iron) et Madagascar container! 5 conteneurs avec plus de 80 tonnes de pierres brutes et 2 envois avec 6 tonnes de pierres! Appelez et venez, ou commandez via le site Web.

< Retour à la vue d'ensemble

Spinèl de "Sungate Mine - An Phu" Luc Yen, Yen Bai Province en Vietnam

Spinèl de "Sungate Mine - An Phu" Luc Yen, Yen Bai Province en Vietnam

Produit

Spinèl de "Sungate Mine - An Phu" Luc Yen, Yen Bai Province en Vietnam

Description

Réecemment nous avons achete les 43 Spinelles le plus beaux qui étaient trouvés entre "mai et septembre 2015" dans ce mine uniqueoù on trouve des belles Soinelles comme celles-ci ! Tous les 43 mise sur un soccle et pour un prix vraiment concurrenciel par

Dimensions

180 - 550mm

Prix ailleurs

Entrer pour les prix

DOWNLOADS:

Plus d'informations

In de mineralogie verstaat men onder spinel een groep vergelijkbare mineralen, slechts enkele daarvan zijn van edelsteenkwaliteit. De herkomst van de naam is onduidelijk, mogelijk van het Grieks voor vonk of het Latijn spina-pijl. De kleurgevende stoffen zijn ijzer, chroom, vanadium en kobalt. Grote stenen zijn zeldzaam, sterspinellen zeer zeldzaam. De structuur van spinel bestaat uit 32 zuurstofatomen, en 24 kationen. Acht van de kationen hebben een 4-omringing (tetraëder-posities), 16 hebben een 6-omringing (octaëderposities). Er zijn twee structureel verschillende types: de normale spinelstructuur, en de inverse spinelstructuur. In de normale spinelstructuur is de verdeling van kationen over tetraëder- en octaëder-posities als volgt: 8 R2+ in tetraëderposities, 16 R3+ in octaëderposities. In de inverse spinelstructuur is de verdeling:8 R3+ in tetraëderposities, en 8 R3+ en 8 R2+ in octaëderposities. Spinellen worden al sinds de oudheid samen met andere stenen karbonkelstenen genoemd. De huidige naam is later ontstaan. Zoals te zien is in talrijke sieraden was spinel vroeger zeer geliefd. Aanvankelijk werd echter, bijvoorbeeld in de Engelse kroonjuwelen spinel beschouwd als robijn. In het verleden werden spinellen vooral gevonden in de edelsteenafzettingen in Birma en op Sri Lanka. Enkele vertonenen kattenoogeffect. Spinel is door de kleur lastig te onderscheiden van robijn. Spinellen van edelsteenkwaliteit komen voor in Thailand, Cambodja en Laos. De vindplaatsen in India en Australië zijn niet zo belangrijk. Spinellen zijn in Afrika gevonden op Madagaskar en in Kenia. Onlangs zijn ook in Pakistan en Afghanistan spinellen gevonden. Spinel van edelsteenkwaliteit is ook bekend uit Brazilië. In de Verenigde Staten vooral in Californië, Montana, New York, New Jersey, Virginia en North Carolina. In Canada kwamen kristallen tot 5 cm grootte voor in het marmer van Glancoe. Ook in Ontario en Tadzjikistan komen spinellen voor. Soms bereiken de zuivere rozekleurige geslepen stenen een gewicht van 100 karaat. In 1986 is een spinel gevonden met een gewicht van 5,1 kilogram. In Europa komen spinellen voor in Noorwegen, Finland, Italië, en Duitsland. In kroonjuwelen werden veel spinellen toegepast. Het bekendste is waarschijnlijk de 398,5 karaat zware donkerrode spinel in de Russische keizerskroon in het Arsenaal in Moskou. Ook de Britse staatskroon bevat twee grote spinellen, de zogenaamde Black Prince Ruby van 170 karaat en de Timur Ruby van 361 karaat. De St.-Wenzelskroon in Praag bevat ook grote spinellen, in totaal 45 stuks. In het British Museum of London bevinden zich twee spinellen van respectievelijk 355- en 520 karaat.

Edelsteentherapie Spinel (alle kleuren)

 

  • Regardez des vidéos sur Spinel
NOUS ACCEPTONS LES MODALITÉS DE PAIEMENT SUIVANTES

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP