Bagues Hematite-Aura AVEC 50% REMISE!

Bagues Hematite-Aura AVEC 50% REMISE!

MELANGE DE 10 BRACELETS

MELANGE DE 10 BRACELETS

Donut coupé à la main avec cordon en boîte cadeau!

Donuts en pierres précieuses connu comme "boutons de chance Chinoise",restent toujours à jour et sont très populaire.
Disponibilité : En stock
SKU
223
  • Acheter 27 pour 2,50 € et économisez 16%
Donut coupé à la main avec cordon en boîte cadeau! doit être acheté par multiple de 1

Donuts komen oorspronkelijk uit de tijd van de diverse Chinese dynastieën en van origine werden ze gebruikt als knopen , maar in de 19e eeuw tot en met nu worden deze "knopen" ook wel donuts genoemd  gebruikt voor "good-luck", en dit in samenhang met de diverse edelsteenenergieën, vormen donuts niet alleen een amulet tegen ziekten maar ook een hip sieraad!
De meest bekende donut is ongetwijfeld die gebruikt is door de oude Chinese keizer. Het verhaal is zeer bekend en te lezen in vele boeken, te zien in een musical en in het Theater. Sinead O’connor heeft een hit gemaakt van dit oude sprookje en ook nu worden nog vele mensen er door geïnspireerd.

De Donut is een al eeuwenoude vorm vol van Symboliek. Soms is het een inwijdingssteen, een gladde platronde steen met een gat in het midden. Het is een heilige geometische vorm. Een dergelijke steen werd vroeger overal in Noord- en Zuid-Amerika op grote schaal gevonden.  Donuts. Pi-Stenen worden over de hele wereld in verschillende culturen voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze zijn vaak van natuurlijke halfedelstenen gemaakt, zoals jade, rozenkwarts, jaspis, Sommigen groter dan anderen, dikker of dunner. Wel zijn er grote overeenkomsten in de uitleg die de verschillende culturen aan de ronde steen geven. de Pi steen is het symbool van ons mens zijn, ons lichtlichaam wat als een soort donut ons stoffelijke lichaam omgeeft en is verbonden met onze chakras die in ons lichaam liggen. Je kunt je lichaam zien als een soort van holle buis, waar binnen de chakras liggen.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: