190 cmStatue en bronze debout de  Mercurius , le dieu du bonheur du Commerce et de la Bourse.

190 cmStatue en bronze debout de Mercurius , le dieu du bonheur du Commerce et de la Bourse.

Guerrier Samourai en bronze, mise en oeuvre en belles couleurs .

Guerrier Samourai en bronze, mise en oeuvre en belles couleurs .

Statue de Marie en Bronze mise en oeuvre stillysée.

Belle et lourde statue réligieuse en bronze.Une statue qui qui est adaptée pour une église.
Disponibilité : En stock
SKU
377
Statue de Marie en Bronze mise en oeuvre stillysée. doit être acheté par multiple de 1

BESCHRIJVING
Moeder Maria staand Mooi decoratief wild leven bronzen beeld gemaakt volgens het traditionele vergeten was principe en met de hand afgewerkt.

AFMETINGEN 
 
MATERIAAL
Beste kwaliteit van gietbrons is gebruikt dat voldoet aan de hoogste internationale standaard

ARTIEST
Gemaakt naar een werk van Kathy Spalding. Ze is een van de meest natabele internationale beeldhouwers van echt lijkende bronzen beelden in de U.S.A.. Als kind studeerde ze aan de Cranbrook Academy of Art. Kathy is een van de artiesten die het "verloren was" gietproces opnieuw hebben ontdekt en verbeterd.

RELIGIEUS BEELD VAN MARIA
Katholieke kerken zijn altijd zeer visueel en sensorisch geweest.De religieuze beelden zijn onderdeel van deze opstelling. Het helpt de geest scherp te houden door te kijken naar religieuze objecten en standbeelden in de Kerk die kunnen worden bekeken tijdens de dienst. Het is een vergelijkbaar idee als het hebben van glas in lood ramen in een kerk met een beeltenis van religieuze taferelen of heiligen. Het helpt de kerkgangers en maakt dat men voelt dat ze worden omringd door het spirituele.Katholieken vragen ook de Maagd Maria en de heiligen te bemiddelen en voor hen te bidden.Dus zie je heel vaak standbeelden van deze heiligen, waar je je gedachten, gebeden en verzoeken toe kunt richten. De kunst is een manier van meningsuiting tot een innerlijk gevoel uit te brengen - naar eer en geweten om God te verheerlijken. Tijdens de eerste 1600 jaar van het christendom, konden de meeste mensen niet lezen of schrijven. Elk glas in lood raam en standbeeld in middeleeuwse kerken vertelde een verhaal. Analfabeten konden kijken naar de glas in lood afbeeldingen op de ramen van de kerken en begrijpen waar het verhaal over ging. Dus niet alleen waren de beelden en schilderijen mooi en eerbiedig, maar ze waren ook zeer functioneel. Ze vertelden het bijbel verhaal en de priester zou naar de voorwerpen kunnen wijzen tijdens zijn preken . Beelden en glas in lood waren, voor de priesters, lesmiddelen, hulpmiddelen en herinneringen. Als we door een klassiek heiligdom lopen en we zien de standbeelden , dan heeft elke heilige zijn verhaal. Een goed opgeleide christelijke kon de verhalen van al die heiligen leren , en ze weer vertellen aan zijn kinderen , zelfs als hij niet kon lezen. Dit verklaart ook de klassieke indeling van de ramen: een groot centraal beeld, omgeven door een groot aantal kleinere. Met de juiste uitleg, kon men het hele verhaal snel en eenvoudig leren , laten we zeggen van Johannes de Doper , samen met alle belangrijke aspecten van het leven van Christus. Dit waren geen valse beelden om aanbeden te worden, maar herinneringen aan het verhaal van verlossing.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: