65 cm Bouddha Bronze fait en  Tibet. Belle alliage.

65 cm Bouddha Bronze fait en Tibet. Belle alliage.

Bronze Kwanyin statue lourd et exclusive 30-40 cm hauteur

Bronze Kwanyin statue lourd et exclusive 30-40 cm hauteur

100 cm Marie avec enfant, belle statue d'église avec beaucoup de détails.

Très jolie statue, seulement 7 au monde,d'ou on trouve 1 dans la Cathédrale de Cusco/Pérou.
SKU
382

DESCRIPTION
Mother Mary with baby Jesus sitting Beautiful decorative wild life bronze statue made according to the traditional principle was forgotten and finished by hand.

DIMENSIONS
70x55x90 cm

MATERIAL
Best quality of cast bronze that meets the highest international standards

ARTIST
Made to a work by Kathy Spalding. She is one of the most natabele international sculptors really looking bronzes in the USA. As a child she studied at the Cranbrook Academy of Art. Kathy is one of the artists who "lost wax" casting process have rediscovered and improved.

RELIGIEUS BEELD VAN MARIA
Katholieke kerken zijn altijd zeer visueel en sensorisch geweest.De religieuze beelden zijn onderdeel van deze opstelling. Het helpt de geest scherp te houden door te kijken naar religieuze objecten en standbeelden in de Kerk die kunnen worden bekeken tijdens de dienst. Het is een vergelijkbaar idee als het hebben van glas in lood ramen in een kerk met een beeltenis van religieuze taferelen of heiligen. Het helpt de kerkgangers en maakt dat men voelt dat ze worden omringd door het spirituele.Katholieken vragen ook de Maagd Maria en de heiligen te bemiddelen en voor hen te bidden.Dus zie je heel vaak standbeelden van deze heiligen, waar je je gedachten, gebeden en verzoeken toe kunt richten. De kunst is een manier van meningsuiting tot een innerlijk gevoel uit te brengen - naar eer en geweten om God te verheerlijken. Tijdens de eerste 1600 jaar van het christendom, konden de meeste mensen niet lezen of schrijven. Elk glas in lood raam en standbeeld in middeleeuwse kerken vertelde een verhaal. Analfabeten konden kijken naar de glas in lood afbeeldingen op de ramen van de kerken en begrijpen waar het verhaal over ging. Dus niet alleen waren de beelden en schilderijen mooi en eerbiedig, maar ze waren ook zeer functioneel. Ze vertelden het bijbel verhaal en de priester zou naar de voorwerpen kunnen wijzen tijdens zijn preken . Beelden en glas in lood waren, voor de priesters, lesmiddelen, hulpmiddelen en herinneringen. Als we door een klassiek heiligdom lopen en we zien de standbeelden , dan heeft elke heilige zijn verhaal. Een goed opgeleide christelijke kon de verhalen van al die heiligen leren , en ze weer vertellen aan zijn kinderen , zelfs als hij niet kon lezen. Dit verklaart ook de klassieke indeling van de ramen: een groot centraal beeld, omgeven door een groot aantal kleinere. Met de juiste uitleg, kon men het hele verhaal snel en eenvoudig leren , laten we zeggen van Johannes de Doper , samen met alle belangrijke aspecten van het leven van Christus. Dit waren geen valse beelden om aanbeden te worden, maar herinneringen aan het verhaal van verlossing.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: