10pcs bijous en pierrs précieuses de

10pcs bijous en pierrs précieuses de "GREENEARTH.COM" - 2 DISPLAYS

Pendules enMessin 50 pièces (4-5Modelles) Prix moins cher!

Pendules enMessin 50 pièces (4-5Modelles) Prix moins cher!

Inhalateur Jarungjit

En plus que c'est un beau bijou pour porter dans votre manteau c'est aussi réfraichant. L'histoire dit que le flacon avec les odeurs des plantes vient des jardins du Roi Bhumibol. Par jour on produce et vends 4.000.000 inhalateurs. Populaire mondiale.
Disponibilité : En stock
SKU
1231
  • Acheter 24 pour 5,50 € et économisez 8%
  • Acheter 120 pour 4,99 € et économisez 17%
Inhalateur Jarungjit doit être acheté par multiple de 24

Voor het verlichten van duizeligheid, flauwvallen, verstopte neus en geeft een verfrissend gevoel, De kruiden zijn geoogst uit de tuin van het koninklijk paleis in Bangkok en bewezen Thailandse beste. De inhaler is een typische Thaise uitvinding uit het verleden en werd lang geleden al gebruikt. Heden ten dage gebruiken veel mensen de inhaler tegen smog en vervuiling in de grote steden en vooral Bangkok. Het is moeilijk een taxi chauffeur te vinden zonder inhaler en op straat gebruikt ook zeker 50% van de mensen er een. Onze Jarungjit inhaler is gemaakt in Thailand met echte kruiden uit Koning Bhumibols tuin te weten:  mix van olie broneol, 0,5% kamfer ,0,5% eucalyptus,2% en menthol 2%  pommelo 80% en sommige andere kruiden, 1% samen gemalen op basis van zwarte peper,1% kamfer olie,1% citrus schil/pommelo, kruidnagels 15%, water 2% Foto’s van koning Bhumibol op bezoek bij kleine fabriekjes op het platteland dichtbij Chiang Rai. Deze kleine boerderijtjes en fabriekjes produceren op kleine schaal de allerbeste kruiden. De kruiden worden hier gekweekt en later geplant in de grote tuinen bij het koninklijk paleis in Bangkok.  Door uitsluitend deze kruiden te gebruiken steunen we direct de bergstammen in Chaing Rai dichtbij de grens met Myanmar. Het geld dat men verdient met deze kruiden word direct gebruikt om scholen en ziekenhuizen te bouwen. Koning Bhumibol steunt ook velen met zijn eigen geld.


Thaise kruiden.

Overgevoeligheid en allergie:
De producten zijn met zorg samengesteld, maar desondanks kunnen de bestandsdelen allergische reacties veroorzaken. Dit kan niet volledig voorkomen worden omdat ieder mens anders reageert. Wij raden aan om het product eerst op een klein stukje huid te proberen, om een overgevoelige reactie uit te sluiten. Gebruik nooit verzorgingsproducten op een open wondje.

Ha-Tha kruiden en Ha-Tha kruiden balsems bevatten een hoge kwaliteit, natuurlijke ingrediënten. Ha-Tha planten en kruiden zijn gecertificeerd door GMP (Good Manufacturing Practice) en ondergaan strenge kwaliteitscontroles.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: