Les cookies améliorer léxpérience d'utilisateur sur notre site. Vous-êtes d'accord? D'accord Paramètres
Appeler +31 (0)412-405131
Connecter

Mot de passe oublié? Cliquez ici.

Inscrivez-vous

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Malheureusement, notre showroom est actuellement fermé en raison du salon de Tucson / Arizona U.S.A. Cependant, vous pouvez simplement commander via la boutique en ligne, et nous serons à nouveau ouverts le lundi 3 février, et les marchandises commandées vous seront envoyées immédiatement.

< Retour à la vue d'ensemble

SALE 2020: Huile d'Argan, flacon en emballage luxe

SALE 2020: Huile d'Argan, flacon en emballage luxe

Produit

SALE 2020: Huile d'Argan, flacon en emballage luxe

Description

Huile d'Argan, est seulement producé à 1 kilomètre carré au monde et est connu comme Or liquide. A cette huile il y a des avantages octroyés, e.a. contre Hypertension, bon pour la peau et les cheveux.

Dimensions

30ml

Prix ailleurs

Entrer pour les prix

DOWNLOADS:

Plus d'informations

In het noorden van Afrika leeft een kleine groep mensen bekend als de Berber stam. Hun leven bestaat uit hard werken , handenarbeid in de brandende zon, zandstormen, hete droge lucht en vele andere huid verpestende omstandigheden. Maar je ziet het niet aan hun huid, hun gezichten zijn zacht, glad en elegant, hun bijna tijdloze huid blijft Soepel en jong. Ze hebben hun geheim gekoesterd sinds eeuwen, maar het is te miraculeus om onopgemerkt te blijven. Het geheim groeit uit een kleine groep van bomen bekend als Arganeraie, het enigste Argan bos in de wereld . Oude, majestueuze hoewel bescheiden bomen , groeien alleen op de rand van de woestijn in de omgeving van Zuid- Marokko. Het bos is slechts 1 vierkante kilometer groot. 

Lang voor zonsopgang beginnen de vrouwen hun reis in hun fel gekleurde jurken naar het bos . Het is slechts in een klein gedeelte van het jaar, tussen juni en augustus, dat de vruchten kunnen worden verzameld. Dit is wanneer het fruit uit de bomen valt waarna men de vruchten gaat bevrijden uit de scherpe doornen van de Argan bomen. voordelen van Arganolie zijn even talrijk als ze wonderbaarlijk zijn. De helende ingrediënten in Arganolie werken precies hetzelfde als de onderdelen van uw  eigen huid . Arganolie is een bron van voeding je hele lichaam nodig heeft. Uw huid zal het u tonen. olie is geschikt voor alle huidtypes en is ideaal voor de dagelijkse huidverzorging Gebruik Arganolie voor de verzorging van uw haar om uw coupe te laten stralen. Vergeet niet om je nagels te behandelen -Arganolie versterkt hen aanzienlijk. voordelen voor uw huid De huid is een van de belangrijkste organen van je lichaam - en behoeft speciale zorg. Arganolie is niet alleen gunstig voor uw huid. Het zal je hele lichaam ten goede komen en ook de algemene gezondheid. Arganolie zal van grote invloed zijn op het welzijn van uw huid. 

voordelen zijn:
Anti - veroudering, Vochtinbrengend, vermindert rimpels, Vermindert striae
Voorkomt , geneest en kalmeert irritatie veroorzaakt door het scheren
Geneest gebarsten lippen, Ook geschikt als after-sun 

voordelen voor je haar:
Om je haar gezond, glanzend en vol te houden, Deze behandeling van gespleten haarpunten en vermindert droogheid. Masseer Argan olie op je hoofdhuid om uw huid en haar gezond, glanzend en mooi te houden. Voordelen zijn onder andere: Vermindert droog haar, Behandelt gespleten haarpunten en voorkomt roos

NOUS ACCEPTONS LES MODALITÉS DE PAIEMENT SUIVANTES

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP