Azeztulite de Mont Vermont / U.S.A. Les dernières kilos

Azeztulite de Mont Vermont / U.S.A. Les dernières kilos

Pop-rocks venant de l' U.S.A.

Pop-rocks venant de l' U.S.A.

Paire deBojis avec met certificate/USA

A les Boji's on donne des forces inconnu. Et ca tu va savoir, ils sont un peu cher, surtout avec certificate, un set c'est toujours 2 pierres, un masculin et une féminin!!
SKU
499

BOJI STENEN.
Boji Stenen oftewel Pop Rocks. De Boji Steen is zo oud als de aarde. De vorming van de stenen en de schepping van de aarde waren gelijktijdig, zodat de stenen miljoenen jaren oud zijn.  Ze zijn hoofdzakelijk van pyriet, waaraan zij hun zwartachtig bruine kleuren en hun platte en ronde vorm danken. Er zijn ook studies waarbij palladium in de stenen wordt aangetroffen.  Boji Stenen komen van slechts 1 plaats in de Verenigde Staten afkomstig, het rokerige Hill Chalk, onderdeel van de Niobrara formatie in Gove County, Kansas. Boji Stenen zijn gescheiden als mannelijke en vrouwelijke stenen. Vrouwelijke stenen zijn gladder en talrijker dan de mannelijke stenen. Mannelijke stenen zijn ongelijk en scherp. Boji Stenen zijn klein in vergelijking met andere mineralen die variëren van  grootte van een dubbeltje tot het formaat van een golfballetje. De grootste facetgeslepen stenen zijn minder dan drie karaat in gewicht. Boji Stenen zijn het meest effectief wanneer ze worden gebruikt als een paar vrouwelijke en mannelijke stenen. Boji Steen zijn effectief gebruik makend van de heilzame werking van fysieke omstandigheden, maar zij zijn nog krachtiger wanneer ze gebruikt worden om hun metafysische eigenschappen. 


Metafysische Eigenschappen van Boji Steen -Voornamelijk gebruikt om evenwicht te brengen in een energie veld. 
 -Helpen met het opladen van de aura en vullen lege ruimte met positieve energie. -Bevordering van de verwijdering van blokkades om genezing mogelijk te maken. Vergemakkelijking van het evenwicht van de mannelijke en vrouwelijke energie in het lichaam. -Hulp bij het in lijn brengen van de chakra’s zoals van de kruin chakra en de wortel chakra. 
-Verbetering van de elektrische structuur door een elektromagnetisch veld rond het lichaam.  -Gebruikt om duidelijkheid in de hersenen krijgen. Dit vergroot de werking van de hersenen met maximaal zes procent en ook helpt het om het korte en lange termijn geheugen te herstellen. Geneeskrachtige Eigenschappen van Boji Stenen -Gebruikt voor de regeneratie van cellulair weefsel dat beschadigd is.

 
Boji stenen
  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: