Les cookies améliorer léxpérience d'utilisateur sur notre site. Vous-êtes d'accord? D'accord Paramètres
Appeler +31 (0)412-405131
Connecter

Mot de passe oublié? Cliquez ici.

Inscrivez-vous

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Après 41 ans, nous avons finalement reçu 5 tambours de powwow grandeur nature! En outre, 17 nouveaux types de pierre de Madagascar et d'Afrique du Sud. venez ou commandez via la boutique en ligne. (Fermé le mercredi 13 novembre jusqu'à 14h)

< Retour à la vue d'ensemble

Ostraciidae ou "cowfish" XL de Vietnam

Ostraciidae ou "cowfish" XL de Vietnam

Produit

Ostraciidae ou "cowfish" XL de Vietnam

Description

Poisson spéciale avec deux cornes et pour ca son nom"poisson vache", et avec sa ventre carrée aussi connu comme "poisson coffre".

Dimensions

110 x 40mm

Prix ailleurs

Entrer pour les prix

DOWNLOADS:

Plus d'informations

De langhoornkoffervis (Lactoria cornuta) is een straalvinnige vis uit de familie van de koffervissen (Ostraciidae). De wetenschappelijke naam werd, als Ostracion cornutus, in 1758 door Linnaeus gepubliceerd.  Deze tot 46 cm lange vis heeft een hard uitwendig skelet, dat bestaat uit vergroeide benige schubben. Hij heeft boven elk oog een hoornvormig uitsteeksel en twee lange doorns aan weerszijden van de aarsvin. De rugvin staat ver naar achteren, vlak voor de staartwortel. Het lichaam is geel met lichtblauwe vlekken. De staart is blauwachtig en grotendeels transparant. Het voedsel bestaat uit ongewervelde bodemdieren, die ze met gerichte straaltjes water uit het zand opwoelen. De vis komt voor in de Grote- en Indische Oceaan en de Rode Zee tot een diepte van 100 m, meestal niet dieper dan 50 m. De vis is een kustbewoner, en komt voor in zout tot brak water boven modderige en zandige bodems in de buurt van rotsen en riffen. Ook in havens en estuaria.

  • Regardez des vidéos sur ce produit ici!

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP