Les cookies améliorer léxpérience d'utilisateur sur notre site. Vous-êtes d'accord? D'accord Paramètres
Appeler +31 (0)412-405131
Connecter

Mot de passe oublié? Cliquez ici.

Inscrivez-vous

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Nous avons reçu 7200 cœurs de pierres précieuses, 27 000 pendentifs de pierres précieuses percées, 1200 photophores en fluorite et 180 kilos de pierres plates cette semaine, et nous attendions plus loin pour nos vacances d'été (REMARQUE: VACANCES D'ÉTÉ FERMÉES DU 13 AU 28 JUILLET) 2 conteneurs de marchandises indonésiennes (conteneur avec du bois / bronze / capteurs de rêves et un autre récipient avec des pierres brutes et taillées)

< Retour à la vue d'ensemble

Oiseau (bleu) & papillon rouge sur peinture en bois

Oiseau (bleu) & papillon rouge sur peinture en bois

Produit

Oiseau (bleu) & papillon rouge sur peinture en bois

Description

Panneau en bois peinte à la main avec belle scène de papillons et Oiseaux.

Dimensions

600 x 400mm

DOWNLOADS:

Plus d'informations

Houten borden zoals ze op Ibiza vaak te zien zijn in de lokale Bars en ook gewoon op het eiland. De felle kleurtjes zijn kenmerkend voor deze borden. De onderwerpen zijn vaak te herleiden tot oude sentimenten en zijn altijd vrolijk van aard.

Prachtige items van Ibiza, ze zouden zo gekocht kunnen zijn op de lokale Hippie markt die op Ibiza dagelijks plaatsvind.  De mooie armbanden, tassen en sleutelhangers worden  gemaakt met een perfect gevoel voor mooie vrolijke en felle kleuren die je direct een zonnig humeur geven. De artiesten die deze voorwerpen maken zijn bijna allemaal afkomstig uit de hippie cultuur waar kleur en een grote invloed hadden en nog steeds hebben. De gebruikte materialen zijn allemaal natuurlijk en op een verantwoorde manier gekleurd. Vaak met natuurlijke kleurstoffen. Ibiza items brengen de zon in uw humeur en in uw huis. 

• Ibiza (Catalaans: Eivissa) is een Spaans eiland in de Middellandse Zee met een oppervlakte van 575 km². Het is één van de Pitiusen en maakt deel uit van de Balearen. De belangrijkste plaatsen zijn Ibiza Stad en Sant Antoni de Portmany. Ibiza is het meest westelijk gelegen eiland van de Balearen: Majorca en Minorca liggen oostelijker, en het kleinere Formentera ligt ten zuiden van Ibiza. 

• Hippiecultuur is een subcultuur onder jongeren in het midden van de jaren zestig. Als jeugdcultuur en tegencultuur is deze subcultuur populair onder tieners en twens. 'Hippies' worden gezien als de "makers" van deflowerpowerbeweging ).  Hippies dragen en droegen felgekleurde kleding en spijkerbroeken en zijn te herkennen aan de lange dracht van hun haar.

 
Happy Ibiza

  • Regardez des vidéos sur ce produit ici!
NOUS ACCEPTONS LES MODALITÉS DE PAIEMENT SUIVANTES

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP