Quartz de Fraise griffle de massage XXL/90mm

Quartz de Fraise griffle de massage XXL/90mm

Hotstone set 20 parts set avec des pierres professionelle et belle caisse.

Set Professionelle ,utilisée par beaucoup de salons de massage , avec des pierres épaises, qui gardent leur chaleur longtemps!
Disponibilité : En stock
SKU
161
  • Acheter 10 pour 19,00 € et économisez 17%
Hotstone set 20 parts set avec des pierres professionelle et belle caisse. doit être acheté par multiple de 1

WAT IS PRECIES HOTSTONE MASSAGE:
Hot stone massage is een variatie op de klassieke massage therapie. Verhitte gladde stenen worden geplaatst op bepaalde strategische plekken van het lichaam. De massage therapeut kan de stenen ook vasthouden en bepaalde delen van het lichaam masseren. Het gebruik gaat terug naar lang vervlogen tijden, maar voordat de bekende therapeut Mary Nelson uit Arizona haar techniek presenteerde, genaamd de Lastone techniek was de techniek nog niet in zwang. Heden ten dage is de techniek verder ontwikkeld.

HOE WERKT HOTSTONE MASSAGE PRECIES:
De Hot stones zijn meestal gemaakt van basalt, een steen die rijk is aan metaal en zodoende de warmte goed kan geleiden en vasthouden. Rivier stenen worden gebruikt omdat ze glad zijn - dit zijn ze door de stroom van het water geworden- De stenen worden in water gelegd en verwarmt in een elektrische opwarm pan tot ze een bepaalde temperatuur hebben. Dan worden er stenen gelegd op de rug, handpalmen, en tussen de tenen. De warmte verwarmd en ontspant de spieren waardoor de masseur tijdens de massage minder kracht hoeft te gebruiken. De warmte verbetert de circulatie en kalmeert het zenuwsysteem. Sommige therapeuten plaatsen stenen op punten die zogenaamde energie punten zijn en zo helpen het lichaam in balans te brengen (Chakra massage)


Hotstonemassage in praktijk.

HOE VOELEN DE HOTSTONES AAN OP DE HUID:
De hot stones zijn nooit ruw en altijd rond en glad, de hot stones die worden gebruikt op de rug hebben de grote van een groot ei, maar dan vlak. De stenen worden verwarmd in een opwarmeenheid tot de warmte die de thermostaat ingesteld. De therapeut houd de steen altijd in zijn handen voor deze in contact met uw huid word gebracht. Zodoende weet de masseur dat de temperatuur u niet kan verwonden. Iedereen heft zijn eigen comfort gebied qua temperatuur dus geef aan als de steens te warm voor u zijn. Koele marmeren stenen worden soms gebruikt bij de massage zeker als er sprake is van een ontsteking onder de huid. Gebruik geen hogere temperaturen dan uw huid verdraagt en verhit de stenen nimmer over een temperatuur van 50 graden Celcius.

VOOR WIE IS DE MASSAGE BESTEMD:
Veel mensen vinden de warmte van de hot stones erg comfortabel en ervaren het als relaxend. Hot Stone massage is geschikt voor mensen die het snel koud hebben of last hebben van koude voeten of handen. Ook voor mensen met gespannen spieren is het geschikt maar dan vaak in een lichtere vorm. De warmte ontspant spieren en geeft de masseur de gelegenheid te werken met geringe kracht. Mensen hebben ook bij de volgende kwalen baat bij een hot Stone massage: Rugpijn, slechte circulatie, Artritis pijn. Stress, Angst, gespannenheid, slapeloosheid en depressies.

WAT TE VERWACHTEN VAN DE MASSAGE:
De massage therapeut begint vaak met het aanbrengen van de olie op het lichaam, dit zorgt er voor dat de stenen soepel over de huid langs de spieren glijden. U ligt met uw gezicht naar beneden en de therapeut (masseur) begint vaak met de massage d.m.v. hot stones van de rug. Als de stenen de spieren hebben ontspant gaat de masseur vaak verder met zijn of haar handen om de huid te masseren. Dan worden de stenen direct op de huid geplaatst voor een korte tijd, en zal u worden gevraagd zich om te draaien op de rug en zal de masseur beginnen de kleine stenen tussen uw tenen aan te brengen en in de palmen van uw handen en gaat zo verder met deze cyclus.

VOORZORGSMAATREGELEN
Massage is niet aan te raden voor bepaalde mensen, mensen met een besmettelijke huidziekte, uitslag of open wonden, direct na een operatie of chemotherapie of bestraling tenzij door de arts aanbevolen. Er is een risico bij mensen die een stollingsziekte hebben dat bloedklontjes losraken. Raadpleeg eerst een arts als u aan een hartziekte lijdt voor u een massage ondergaat, dit is ook van toepassing op zwangere vrouwen. Massage bij zwangere vrouwen dient enkel en alleen door gecertificeerde therapeuten te geschieden die zwangerschapsmassage hebben gestudeerd. Er dient niet direct over bloeduitstortingen, infecties, on-geheelde wonden, tumoren, Hernia’s of plekken waaronder een herstellende botbreuk zit te worden gemasseerd.

Aanvullende tips bij een massage met hot stones.
Eet geen zware maaltijd voorafgaand aan de massage. Als het de eerste keer is dat u een massage met hot stones ondergaat neem er dan de tijd voor. Rust een paar minuten goed uit alvorens de massage te ondergaan zodat uw lichaam sneller de positieve werking zal ondervinden. Gebruik geen goedkope olie, alleen de beste olie geeft na afloop dat relaxte en ontspannende gevoel.

De Basalt stenen in deze set zijn het allerbeste gereedschap die er voor een hot stone massage therapeut te koop zijn.Beoefenaars van hot stone massage prefereren deze authentieke stenen door hun warmte geleidende en vasthoudende, energie gevende eigenschap. Onze massage stenen worden verzameld uit Basalt bronnen met een zeer hoog energie gehalte en de sets worden samengesteld volgend de unieke wensen die elke professionele therapeut aan kwaliteit stelt. Zo zijn er Basis sets met stenen voor benen, armen en hoofd massage, de meer luxere sets zijn aangevuld met stenen voor teen massage (Pedicure) stenen voor het gezicht en de zogeheten activering punten, contour stenen, en chakra stenen. We verkopen alleen producten van de allerbeste kwaliteit en we zien er naar uit uw reacties op deze sets te ontvangen. Ook vernemen we graag uw verdere wensen op (hot stone)massage vlak.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: