Les cookies améliorer léxpérience d'utilisateur sur notre site. Vous-êtes d'accord? D'accord Paramètres
Appeler +31 (0)412-405131
Connecter

Mot de passe oublié? Cliquez ici.

Inscrivez-vous

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

37 kilos de bijoux en argent de Jaipur en Inde, 17 nouvelles pierres tombées d'Afrique du Sud, des anges Blue Aragonite d'Argentine, 11 nouvelles pierres plates, 4300 kg de calcites du Mexique, de la calcite rose dans des boîtes, des cœurs d'obsidienne arc-en-ciel, des sphères etc. nouvelles! Nous attendons des conteneurs du Maroc et du Brésil la semaine prochaine. La boutique en ligne est ouverte et notre grossiste reste ouvert SUR RENDEZ-VOUS! Ce qui n'est malheureusement pas une belle évolution, ce sont les tarifs de fret qui sont en fait jusqu'à 5 fois plus élevés que la normale! 

< Retour à la vue d'ensemble

Kwan Yin en bronze- assis (5 inch) avec authenticité de Bob & certificat rose d'export.

Kwan Yin en bronze- assis (5 inch) avec authenticité de Bob & certificat rose d'export.

Produit

Kwan Yin en bronze- assis (5 inch) avec authenticité de Bob & certificat rose d'export.

Description

Pièce-super! Ne rien est mieux que Thai bronze, surtout de "THA PRA CHAN"qui est connu pour sa perfection de finesse et la meilleure qualitée au monde entier.Ca ensemble avec Bob d'authenticité et licence d'export & un prix super bas.

Dimensions

280 x 155 x 110mm - 3.0 kilo

Prix ailleurs

Entrer pour les prix

DOWNLOADS:

Plus d'informations

Haar naam wordt ook wel geschreven als Quan Yin, Quan’Am, Kannon of Kannin. Zij is de verpersoonlijking van meelevendheid en vriendelijkheid en hoort het huilen van elk wezen. Kuan Yin wordt ook wel de godin van de vergeving (Goddess of Mercy) genoemd. Zij is een maagd godin die vrouwen beschermt, zij is beschermvrouwe van de zee, zij helpt hen die om haar hulp vragen en hoort elk gebed. Het is een historisch feit dat Kuan Yin de Chinese versie  van de mannelijke god Avalokiteshvara is.In China begon haar verering dus als mannelijke god, maar in de tijd veranderde dit van god naar godin en in de negende eeuw was haar populariteit groter dan die van Avalokiteshvara. in het Westen ziet men Quan Yin steeds meer als een Chinese moeder Maria.

Thaise Boeddha’s zijn bijzonder geliefd in Nederland, er zijn vele soorten en vormen maar bijna allen worden geprezen om hun mooie gezicht en hoofdtooi. Vrijwel zonder uitzondering worden de houten beelden gemaakt rond het noordelijke Chiang Mai terwijl de bronzen beelden vaak hun oorsprong vinden in Ayutthaya net naast de hoofdstad Bangkok. Oriental Art voert de Thaise beelden al meer dan 30 jaar in het assortiment.

Het boeddhisme is in Thailand de belangrijkste religie van het land. In 2011 hing 94,6% van de 66,7 miljoen inwoners de religie aan. De belangrijkste stroming in het land wordt gevormd door het theravadaboeddhisme. Uit archeologische vondsten komt naar voren dat het boeddhisme in Myanmar in ca. de 6e eeuw n.Chr.naar Thailand kan zijn overgeleverd Mogelijk was het boeddhisme ook al eerder in Thailand aanwezig, waarvan dit op zijn vroegst in het jaar 228 v.Chr.geweest is door Uttar Sthavira, een van de zonen van de Indiasekoning Asoka, een Indiaas heerser uit de 3e eeuw v.Chr. en groot promotor en beschermer van het boeddhisme. De stroming die tussen de 8e en 13e eeuw het meest voorkwam in Thailand, was het hinayanaboeddhisme. Daarna verspreidde zich het theravadaboeddhisme door toedoen van de toenmalige koningen van Thailand. Deze invloed kwam vooral door de contacten die er in die tijd waren met Ceylonese boeddhisten. In 1851 volgde Rama IV zijn overleden broer Rama III op. Rama IV was een boeddhistische monnik toen hij de troon besteeg en hij hervormde tijdens zijn regering het boeddhisme in het land naar de vorm zoals deze begin 21e eeuw ook nog wordt beoefend. Hij deed dit door de Dhammayut-school te stimuleren die een groot belang hecht aan de regels uit de Vinaya. Hij werd opgevolgd door Rama V die eveneens een actief pleitbezorger van het boeddhisme was. Zo liet hij een Pali Canon uitbrengen die begin 21e eeuw als een van de belangrijkste en meest volledige in zijn soort wordt beschouwd. Een latere hervorming zorgde ervoor dat de koning de leiding kreeg over de gehele sangha in Thailand

  • Regardez des vidéos sur ce produit ici!
NOUS ACCEPTONS LES MODALITÉS DE PAIEMENT SUIVANTES

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP