Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Facetcollier "Siberian blue 2019" met 4 zirkonia kralen, kristal en 2 blauwe Agaten.

ketting-13-blauw_product

Facetcollier "Siberian blue 2019" met 4 zirkonia kralen, kristal en 2 blauwe Agaten.

Product

Facetcollier "Siberian blue 2019" met 4 zirkonia kralen, kristal en 2 blauwe Agaten.

Omschrijving

Edelsteencolliers zijn momenteel erg mat, dus veel juweliers en edelsteenwinkels vragen naar "bijpassende schittering", gekozen is voor dit combinatie waarin je traditionele en zelfs oude kralen weer kunt "op-pimpen"

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Zirkonia is de kunstmatig gesynthetiseerde, kubisch kristallijne vorm van zirkonium(IV)oxide (ZrO2). Het materiaal heeft optische eigenschappen die dichter bij de kenmerken van diamant komen dan die van welk ander materiaal ook. Het is niet eenvoudig om met het menselijk oog het verschil te onderscheiden. Zirkonia is dan ook populair als imitatiediamant. Een zirkoniasteen schittert iets minder dan een diamant. Aan de andere kant heeft dit mineraal een grotere hoeveelheid verschillende kleuren die erin fonkelen (dispersie). Er is een verschil in hardheid en dichtheid. Zirkonia heeft een hardheid van 8,5 op de schaal van Mohs. Diamant heeft de hardheid 10. Zirkonia heeft een dichtheid (soortelijke massa) die ongeveer 75% groter is dan die van diamant. Net als diamant kan zirkonia geslepen worden in verschillende vormen. De steen wordt machinaal geslepen om de tolerantie te evenaren van het diamantslijpen.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP