Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Facetcollier "Black Glitzy 2019" met 4 Zirkonia kralen, Kristal en 2 Onyx.

ketting-10-zwart_product

Facetcollier "Black Glitzy 2019" met 4 Zirkonia kralen, Kristal en 2 Onyx.

Product

Facetcollier "Black Glitzy 2019" met 4 Zirkonia kralen, Kristal en 2 Onyx.

Omschrijving

Edelsteencolliers zijn momenteel erg mat, dus veel juweliers en edelsteenwinkels vragen naar "bijpassende schittering", gekozen is voor dit combinatie waarin je traditionele en zelfs oude kralen weer kunt "op-pimpen"

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Zirkonia is de kunstmatig gesynthetiseerde, kubisch kristallijne vorm van zirkonium(IV)oxide (ZrO2). Het materiaal heeft optische eigenschappen die dichter bij de kenmerken van diamant komen dan die van welk ander materiaal ook. Het is niet eenvoudig om met het menselijk oog het verschil te onderscheiden. Zirkonia is dan ook populair als imitatiediamant. Een zirkoniasteen schittert iets minder dan een diamant. Aan de andere kant heeft dit mineraal een grotere hoeveelheid verschillende kleuren die erin fonkelen (dispersie). Er is een verschil in hardheid en dichtheid. Zirkonia heeft een hardheid van 8,5 op de schaal van Mohs. Diamant heeft de hardheid 10. Zirkonia heeft een dichtheid (soortelijke massa) die ongeveer 75% groter is dan die van diamant. Net als diamant kan zirkonia geslepen worden in verschillende vormen. De steen wordt machinaal geslepen om de tolerantie te evenaren van het diamantslijpen.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP