Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Educatief dinosaurus ei, display met maar liefst 12 stuks (BESTSELLER)

display-9-dino-eieren_product

Educatief dinosaurus ei, display met maar liefst 12 stuks (BESTSELLER)

Product

Educatief dinosaurus ei, display met maar liefst 12 stuks (BESTSELLER)

Omschrijving

Wanneer het ei in het water ligt komt er op een gegeven moment baby-dinosaurus uit.

Prijs elders

Log in voor prijzen

Aanvullende informatie

Gooi het Dinosaurus ei in het water en na verloop van tijd zal er een groter dinosaurus uit het ei kruipen. Een schouwspel waar kinderen uren naar kunnen kijken en vervolgens kunnen spelen met de dinosaurus.
Fantastisch Dinosaurus speelgoed dat het heel goed doen bij kinderen, dit speelgoed heeft een functie om het spelen en leren te bevorderen, Op vele manieren onderstuenen deze dinosurussen het leren, waarbij te denken valt aan Solitair spelen, Onder toezicht spelen en assosiatief spelen. Kinderen leren combineren en associeren. Motoriek en cognitieve vaardigheden worden gestimuleerd en ook de beleving van kinderen krijgt een boost van het spelen met dit mooie speelgoed dat met de hand zijn beschilderd en zeer populair is bij kinderen. Alle door Timmersgems verkochte speelgoed voldoet aan alle keuringseisen en heeft de noodzakelijke keurmerken waaronder het CE keurmerk. LET OP: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP