Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Edelsteenlampen in Rozenkwarts, Bergkristal, Amethist en Agaat incl. elektra en lampje. (4 assorti)

Edelsteenlampen WEBbestseller_product

Edelsteenlampen in Rozenkwarts, Bergkristal, Amethist en Agaat incl. elektra en lampje. (4 assorti)

Product

Edelsteenlampen in Rozenkwarts, Bergkristal, Amethist en Agaat incl. elektra en lampje. (4 assorti)

Omschrijving

Prijzen van edelsteenlampen zijn niet te vergelijken met die van zout, want zoutlampen zijn veel gemakkelijker te boren (via waterstralen) en zijn ook veel meer voorhanden dan de hardere edelstenen, die met de hand gepolijst en geboord worden.

Afmetingen

190-300 mm

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Prachtige edelsteenlampen van Rozenkwarts, Bergkristal, Amethist en Agaat. Staand op een houten basis en zodoende een sieraad vormend voor uw interieur of werkomgeving. De stenen hebben bovendien een enorm energieveld dat een positieve werking op u en uw omgeving heeft. Door het boren van een gat kan er een fitting worden geplaatst en daarin een 220 volt lampje. (Elektra en lampje worden natuurlijk bijgeleverd.) De voet is gemaakt van ecologisch verantwoord hout en er is niet bezuinigd op de kwaliteit van de gebruikte edelsteen want die zijn zondermeer fraai te noemen. Bovendien is de warme gloed van de steen met niets te evenaren en dat is iets waar niemand om heen kan.

Natuurlijk materiaal brengt met zich mee dat de kleuren en vormen af kunnen wijken, zowel het hout als de steen kan afwijken van de getoonde foto.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP