Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

SALE 2019: Moodring "PEACE" 12 stuks assortiment

SALE 2019: Moodring "PEACE" 12 stuks assortiment

Product

SALE 2019: Moodring "PEACE" 12 stuks assortiment

Omschrijving

Moodringen van HDY zijn de best geproduceerde moodringen ter wereld. Ze zijn goed geproduceerd, en wisselen goed van kleur c.q. gemoedstoestand. En TG is blij dat we opnieuw tot OFFICIEEL LANDENDISTRIBITEUR VOOR NL/BELGIE/DUITSLAND & GB ZIJN GEWORDEN

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Een moodring is een ring die een thermochrome element, zoals vloeibare kristallen bevat. De ring verandert van kleur in reactie op de lichaamstemperatuur van de drager. De kleur wordt gebruikt, door sommige voorstanders, om de emotionele toestand van de drager aan te geven.  De moodring ring werd bedacht in 1975 door twee New Yorkse uitvinders, Josh Reynolds en Maris Ambats, die gebonden vloeibare kristallen met kwarts stenen in ringen combineerde. Ze verkochten ze aanvankelijk in de detailhandel voor $ 45 voor een "zilveren ring" en $ 250 voor een gouden, Ze werden steeds meer een rage in de jaren 70. Een mood ring is een gespecialiseerde vloeibare kristallen thermometer, draagbaar op de vinger. De ring is meestal versierd met een faux edelsteen (meestal gemaakt van kwarts of glas) die ofwel een duidelijke capsule gevuld met thermochromische vloeibare kristallen, of heeft een dun vel van vloeibare kristallen onder verzegeld. Veranderingen in temperatuur veroorzaken kristal verschillende golflengten van licht dat de kleur van de steen wijzigingen. Het vloeibare kristal dat in de stemming ringen is meestal opgezet om een ​​"neutrale" kleur op de gemiddelde menselijke huid temperatuur, dat is ongeveer 37 ° C. geven De theorie achter het idee dat de ring de stemming van de drager aangeeft is gebaseerd op een bewering dat lichaamswarmte fluctueert met de emotionele toestand van de drager. Menselijke lichaamstemperatuur is bekend dat verschillen door kleine hoeveelheden (minder dan 0,5 ° C) via circadiane en menstruele cycli en wanneer het lichaam een infectie bestrijdt. Variaties in de lucht temperatuur lijken een groter effect op de temperatuur van de ring dan veranderingen in de lichaamstemperatuur van de drager te hebben. Geen directe correspondentie tussen een bepaalde stemming en een specifieke kleur is ooit onderbouwd.

 
Moodringen

 

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP