Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Edelsteen vijzel gemaakt van Witte Jade.

Edelsteen vijzel gemaakt van Witte Jade.

Product

Edelsteen vijzel gemaakt van Witte Jade.

Omschrijving

Mooi uitgevoerde Jade vijzel in 2017 een absolute "must have" in elke keuken. Hierbij geeft men het voedsel extra energie & vibratie.

Afmetingen

115 x 230mm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Een mortier of vijzel is een beker met stamper die gebruikt wordt om te vermalen en vermengen. Hij wordt uit hard materiaal vervaardigd (steen, brons, koper, aardewerk of kristal) en heeft soms een gepolijste binnenzijde. In de keuken wordt de vijzel vooral veel gebruikt om kruiden fijn te malen, voor verder gebruik in sauzen, soepen, en marinades of om een likkepot te maken. In chemische laboratoria werd de mortier gebruikt om stoffen tot poeder te malen. Voor dit gebruik is de mortier nu grotendeels vervangen door machinale vermalers; in apotheken wordt hij nog gebruikt voor sommige zogenaamde "magistrale bereidingen". De oudste apotheek van de lage landen (het apotheekmuseum in Maaseik) heeft een mooie verzameling oude mortieren.

  • Bekijk hier video's over dit product!

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP