Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

18.03.2019; 720 kilo donkere Uruguay Amethist, grote Dode-Zee lampen  & 12 ton Bergkristalgeoden uit Marokko & "Grootste laserkristal van Tucson 2019" Daarnaast ruim 95 nieuwe steensoorten en meteorieten. Bestel in de webshop met bezorging door DHL of kom langs.

< Terug naar het overzicht

Beer en/of bizon "Amerikaans gelukssymbolen" in Septaria (Utah-USA)

Beer en/of bizon "Amerikaans gelukssymbolen" in Septaria (Utah-USA)

Product

Beer en/of bizon "Amerikaans gelukssymbolen" in Septaria (Utah-USA)

Omschrijving

"Zuni-amulets" worden ze ook wel genoemd, en vinden hun oorsprong bij de Zuni-Indianen. En zijn vandaag de dag zeer populair bij de hele Amerikaanse natie en allen die wat met Amerika hebben.

Afmetingen

30 x 45mm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Sepataria is de Sleutel voor Zuiverheid en Zelfvertrouwen. De Septaria is een soort van Calciet variëteit. De Septaria is direct herkenbaar aan zijn bruine kleur met zijn prachtige insluitingen, die vaak stervormig. Vindplaatsen van de Septaria zijn Utah, Arizona en Madagaskar.Sepatria is een bolvormige of ovale, geïsoleerde vorm uit formaties van afzettingsgesteenten. Sepataria Concreties hangen nauw samen met knollen. Knollen hebben een afgeronde structuur en komen individueel voor. Een concretie daarentegen is meestal een massa van een aantal knollen. Septaria Concreties zijn ontstaan door diagenese, een proces waarbij warmte en druk een gesteente veranderen, maar niet zo groot als metamorfose. De meeste concreties komen voor in kalksteen en krijtgesteente. Ook klei-ijzersteen is een rijke bron voor concreties. Het kan gebeuren dat sommige concreties aan de oppervlakte komen (dagzomen). In deze concreties kunnen zich fossielen hebben gevormd, die goed intact zijn gebleven door de diagenese. Naast fossielen vindt men soms agaat terug. Septaria is ook wel bekend als de Drakensteen.

Edelsteentherapie Septaria

 
Septaria.

De beer als gelukssymbool:
Hij staat symbool voor kracht in combinatie met fors en stevig. Ook heeft hij de symbolische waarde van knuffelen in combinatie met zacht en warm. Tevens staat hij bij de oorspronkelijke Amerikanen symbool voor zelfkennis en genezing.
De Griekse godin van de jacht werd soms met beren afgebeeld. (Diana)

De Bizon als gelukssymbool:
Voor de oorspronkelijke Amerikanen was en is de bison deel van de 'Great Spirit', de universele kracht waar al het leven vandaan komt. De kracht van het noorden representeerd nieuw leven en wijsheid  en de bison is het symbool. Daarnaast staat de bizon symbool voor uitdaging en sociaal leven.

  • Bekijk hier video's over dit product!
WIJ ACCEPTEREN DE VOLGENDE BETAALMETHODEN

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP