Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Driedimensionale houten skelet puzzel voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 van een Triceratops.

puzzel-1-17-x-21-cm_product

Driedimensionale houten skelet puzzel voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 van een Triceratops.

Product

Driedimensionale houten skelet puzzel voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 van een Triceratops.

Omschrijving

Verantwoord hout en leerzaam zo laat zich deze puzzel omschrijven.

Afmetingen

170x210mm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Bouw je eigen levensechte dier Een gygantische 3D Tyrannosaurus, leeu, slang of een ander dier. De puzzelstukken passen perfect in elkaar, zonder gebruik van lijm of gereedschap. De 3D puzzel is gemaakt van stevig, hoogwaardig ecologisch verantwoord hout.. De Puzzel wordt geleverd in een mooie geschenkdoos met afbeelding en natuurlijk een bouwinstructie (In het Engels) De puzzel is binnen een uur voor geoefende puzzelaars in elkaar te zetten. Echt een mooi en leerzaam project voor kinderen. De aanbevolen leeftijd voor deze leeftijd is voor kinderen vanaf 6 jaar. Maar ook volwassenen kunnen aan de slag met deze puzzel.

3D duidt aan dat iets drie meetkundige dimensies heeft: diepte, breedte en hoogte. Voorbeelden van driedimensionale dingen zijn een bol, een piramide of een ruimtelijk object zoals een schoenendoos. De verkorte aanduiding 3D wordt meestal gebruikt om aan te geven dat iets als ruimtelijk kan worden waargenomen: 3D-foto's, 3D-film of 3D-computergraphics. Wat hiermee wordt bedoeld is niet altijd duidelijk. Bij computerspelletjes wordt vaak de term 3D gebruikt, en daarmee wordt dan bedoeld dat er perspectivische beelden worden getoond. De term 3D wordt echter ook gebruikt voor de techniek die ook bekendstaat onder de naam stereoscopie, waarbij er twee verschillende beelden worden aangeboden, een voor het linkeroog en een voor het rechteroog. Stereobeelden zijn niet echt ruimtelijk, maar door bepaalde trucjes (bijvoorbeeld een bril met een rood en met een blauw glas) wordt de indruk gewekt dat het beeld driedimensionaal is. De aanduiding 3D heeft hier betrekking op onverwachte visuele beelden. Men verwacht een tweedimensionaal beeld, maar ziet daarbij diepte in het aangeboden beeld en ervaart dit als driedimensionaal. Daarnaast wordt de term 3D gebruikt voor een televisietechniek met de naam WOWvx.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP