Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN/STENEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Donuts ("Pi-stones") 30 mm (10-15 soorten) in triple A-kwaliteit. Al 37 jaren een BESTSELLER!

Donut 30 mm A_product

Donuts ("Pi-stones") 30 mm (10-15 soorten) in triple A-kwaliteit. Al 37 jaren een BESTSELLER!

Product

Donuts ("Pi-stones") 30 mm (10-15 soorten) in triple A-kwaliteit. Al 37 jaren een BESTSELLER!

Omschrijving

Edelsteendonuts zijn van alle tijden! De van oorsprong "knopen van keizerlijke mantels uit de Mingdynastie" zijn en blijven ongekend populair! Let op worden in zakjes van 5 stuks per steensoort geleverd.

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

De Donut is een al eeuwenoude vorm vol van Symboliek. Soms is het een inwijdingssteen, een gladde platronde steen met een gat in het midden. Het is een heilige geometische vorm. Een dergelijke steen werd vroeger overal in Noord- en Zuid-Amerika op grote schaal gevonden. Donuts. Pi-Stenen worden over de hele wereld in verschillende culturen voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze zijn vaak van natuurlijke halfedelstenen gemaakt, zoals jade, rozenkwarts, jaspis, Sommigen groter dan anderen, dikker of dunner. Wel zijn er grote overeenkomsten in de uitleg die de verschillende culturen aan de ronde steen geven. de Pi steen is het symbool van ons mens zijn, ons lichtlichaam wat als een soort donut ons stoffelijke lichaam omgeeft en is verbonden met onze chakras die in ons lichaam liggen. Je kunt je lichaam zien als een soort van holle buis, waar binnen de chakras liggen.

Donuts komen oorspronkelijk uit de tijd van de diverse Chinese dynastieën en van origine werden ze gebruikt als knopen , maar in de 19e eeuw tot en met nu worden deze "knopen", ook wel donuts genoemd , gebruikt voor "good-luck". Dit in samenhang met de diverse edelsteenenergieën, vormen donuts niet alleen een amulet tegen ziekten maar ook een hip sieraad! De meest bekende donut is ongetwijfeld die gebruikt is door de oude Chinese keizer. Het verhaal is zeer bekend en te lezen in vele boeken, te zien in een musical en in het Theater. Sinead O’connor heeft een hit gemaakt van dit oude sprookje en ook nu worden nog vele mensen er door geïnspireerd.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP