Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

18.03.2019; 720 kilo donkere Uruguay Amethist, grote Dode-Zee lampen  & 12 ton Bergkristalgeoden uit Marokko & "Grootste laserkristal van Tucson 2019" Daarnaast ruim 95 nieuwe steensoorten en meteorieten. Bestel in de webshop met bezorging door DHL of kom langs.

< Terug naar het overzicht

Dolfijnenkop"handpop" van education toys.

Handpop dolfijn 19 x 13 cm logo_product

Dolfijnenkop"handpop" van education toys.

Product

Dolfijnenkop"handpop" van education toys.

Omschrijving

Topprodukt van education toys, welke alle handpoppen met de handbeschilderd en niet alleen als speelgoed worden gebruikt maar ook in de interieurwereld worden verwerkt o.a. met glazen stolpen.

Afmetingen

160x130mm

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Fantastische handpoppen die het heel goed doen bij kinderen, de handpoppen hebben een functie om het spelen en leren te bevorderen, Op vele manieren onderstuenen deze handpoppen het leren, waarbij te denken valt aan Solitair spelen, Onder toezicht spelen en assosiatief spelen. Kinderen leren combineren en associeren. Motoriek en cognitieve vaardigheden worden gestimuleerd en ook de beleving van kinderen krijgt een boost van het spelen met deze mooie handpoppen die met de hand zijn beschilderd en zeer populair zijn bij kinderen. Alle door Timmersgems verkochte speelgoed voldoet aan alle keuringseisen en heeft de noodzakelijke keurmerken waaronder het CE keurmerk. LET OP: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP