Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

18.03.2019; 720 kilo donkere Uruguay Amethist, grote Dode-Zee lampen  & 12 ton Bergkristalgeoden uit Marokko & "Grootste laserkristal van Tucson 2019" Daarnaast ruim 95 nieuwe steensoorten en meteorieten. Bestel in de webshop met bezorging door DHL of kom langs.

< Terug naar het overzicht

Koker met ruim 2,5 kilo topkwaliteit Brazilië Amethist

DOWNLOADS:

Koker met ruim 2,5 kilo topkwaliteit Brazilië Amethist

Product

Koker met ruim 2,5 kilo topkwaliteit Brazilië Amethist

Omschrijving

Het beste wat Brazilië aan Amethist te koop heeft, hebben we met ruim 2,5 kilo in een koker gepresenteerd. Zeer fraai materiaal tegen scherpe prijs.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Amethist is een violette variëteit van het mineraalkwarts (SiO2) en is de meest gewilde steen uit de kwartsgroep. Etymologie: De naam is afkomstig van het Griekse αμεθυστoς (amethystos). Amethist was reeds bekend bij de Egyptenaren, Etrusken en Romeinen, en Plinius de Oudere heeft amethist al beschreven. In het oude China werden uit amethist kleine gemmen gesneden. In de Middeleeuwen werd amethist ook in Europa zeer gewaardeerd. Hij werd bisschopsteen genoemd, 
Amethist is van oudsher een van de meest gebruikte edelstenen die gebruikt wordt bij therapeuten die met geneeskrachtige edelstenen werken: er worden onder meer de volgende eigenschappen bij Amethist vermeld.

• Werkt zeer zuiverend en is goed tegen infecties.
• De meest gebruikte steen bij hoofdpijnen en bij migraine (Klassieke) 
• De steen die heel goed is voor de werking van de maag en van de ogen. 
• Bij een pijnlijke menstruatie is dit de beste steen om te gebruiken. 

Ook is Amethist een steen die veel in gebruik is bij mensen die heimwee ervaren en is de steen in zwang bij geestelijke en lichamelijke reiniging. Amethist geeft ook een helder spiritueel inzicht en helpt om angstgevoelens los te laten. Ook gevoelens van verdriet worden minder.

 
Amerthyst

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP