Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Bestel snel! Orders tot 25.01 besteld en betaald, worden nog voor 25 januari verstuurd! Nieuw; Roze Amethist uit Pathagonië in Argentiniē, en twee containers uit Marokko en Brazilië. Let op vanaf 26 januari tot en met 05 februari zijn wij gesloten i.v.m. de beurs in Tucson/Arizona in de U.S.A.

< Terug naar het overzicht

Koker met ruim 2,5 kilo topkwaliteit Brazilië Amethist

DOWNLOADS:

Koker met ruim 2,5 kilo topkwaliteit Brazilië Amethist

Product

Koker met ruim 2,5 kilo topkwaliteit Brazilië Amethist

Omschrijving

Het beste wat Brazilië aan Amethist te koop heeft, hebben we met ruim 2,5 kilo in een koker gepresenteerd. Zeer fraai materiaal tegen scherpe prijs.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Amethist is een violette variëteit van het mineraalkwarts (SiO2) en is de meest gewilde steen uit de kwartsgroep. Etymologie: De naam is afkomstig van het Griekse αμεθυστoς (amethystos). Amethist was reeds bekend bij de Egyptenaren, Etrusken en Romeinen, en Plinius de Oudere heeft amethist al beschreven. In het oude China werden uit amethist kleine gemmen gesneden. In de Middeleeuwen werd amethist ook in Europa zeer gewaardeerd. Hij werd bisschopsteen genoemd, 
Amethist is van oudsher een van de meest gebruikte edelstenen die gebruikt wordt bij therapeuten die met geneeskrachtige edelstenen werken: er worden onder meer de volgende eigenschappen bij Amethist vermeld.

• Werkt zeer zuiverend en is goed tegen infecties.
• De meest gebruikte steen bij hoofdpijnen en bij migraine (Klassieke) 
• De steen die heel goed is voor de werking van de maag en van de ogen. 
• Bij een pijnlijke menstruatie is dit de beste steen om te gebruiken. 

Ook is Amethist een steen die veel in gebruik is bij mensen die heimwee ervaren en is de steen in zwang bij geestelijke en lichamelijke reiniging. Amethist geeft ook een helder spiritueel inzicht en helpt om angstgevoelens los te laten. Ook gevoelens van verdriet worden minder.

 
Amerthyst

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP