Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Bestel snel! Orders tot 25.01 besteld en betaald, worden nog voor 25 januari verstuurd! Nieuw; Roze Amethist uit Pathagonië in Argentiniē, en twee containers uit Marokko en Brazilië. Let op vanaf 26 januari tot en met 05 februari zijn wij gesloten i.v.m. de beurs in Tucson/Arizona in de U.S.A.

< Terug naar het overzicht

Koker met 50 Opaline harten (38-40 mm handgeslepen)

Koker met 50 Opaline harten (38-40 mm handgeslepen)

Product

Koker met 50 Opaline harten (38-40 mm handgeslepen)

Omschrijving

Opaline is al enkele jaren de meestverkochte steen wereldwijd, en dan met name de harten. De harten in de silo zijn plat aan de onderkant, en verder mooi bol geslepen. En met een wel heel speciaal laag prijsje van €0,99 voor een groot hart.

Aanvullende informatie

•Opaline wordt beschouwd als een allround helende steen. Het verwijdert energie blokkades en helpt tegen vermoeidheid. Het zuivert ook het bloed en de nieren. Opaline wordt vaak gebruikt in meditatie, omdat het wordt geassocieerd met het derde oog chakra. Het is nuttig voor het verbeteren van de communicatie op alle niveaus.  
•Het helpt bij de interpretatie van de ontvangen psychische informatie en helpt bij het verbaliseren van innerlijke gevoelens. Opaline helpt om stemmingswisselingen te stabiliseren en ontspanning te bevorderen. Het is gunstig voor mensen die lijden aan slaap stoornissen. Opaline verbetert emotionele kracht en helpt veranderingen en nieuwe situaties gemakkelijker aan te gaan. Het verlicht ook depressie en vermindert agressief gedrag.  Opaline bevordert succes, vooral in zakelijke doelen. Bij griep, verkoudheid en gebrek aan energie. Verheft het normale bewustzijn tot een kosmisch bewustzijn. Sterkt het innerlijke wezen. Opaline is bij uitstek een steen die mensen weer samen kan brengen en is dan ook bekend als een steen die mensen kan verenigen.

• Het Opaline hart is tevens een universeel symbool van liefde wat in deze specifieke steensoort extra tot zijn recht komt door de opalisatie en schitteringen lijkt het hart letterlijk in vuur en vlam te staan.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP