Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

18.03.2019; 720 kilo donkere Uruguay Amethist, grote Dode-Zee lampen  & 12 ton Bergkristalgeoden uit Marokko & "Grootste laserkristal van Tucson 2019" Daarnaast ruim 95 nieuwe steensoorten en meteorieten. Bestel in de webshop met bezorging door DHL of kom langs.

< Terug naar het overzicht

Koker met 50 "Magic Moon" eieren

Koker met 50 "Magic Moon" eieren

Product

Koker met 50 "Magic Moon" eieren

Omschrijving

Mooie wens eieren, welke met de hand geslepen worden van Kwarts niet te verwarren met Maansteen ofschoon deze er wel veel op lijkt. Al jarenlang een groot succesnummer.

Aanvullende informatie

•Ons Magic Moon ei  van kwarts ligt tegen het betoverende aan, prachtige opalisatie/irisatie het meest lijken op opaline of opaliet, maar toch is het dat niet en heeft er ook niets mee te maken. Als je naar de steen kijkt dan ervaar je een spirituele gloed en het doet denken aan een opkomende maan in wolkennevel vol met schitteringen en kleuren spektakels. 

•Magie of toverij is de vermeende kunst van het manipuleren van de werkelijkheid vanuit de gedachte dat men in contact kan treden met het bovennatuurlijke door middel van rituelen en bezweringen. Een van de functies van magie was en is het ongewone duiding te geven of om een houvast te bieden in een onzekere wereld. Praktijken die als magisch worden gezien zijn onder meer voorspellen, astrologie, bezweren, hekserij, tovenarij, spiritisme en soms alchemie. Moderne antropologische en sociologische studies van magie zien deze en andere praktijken nu eerder als aspecten en uitingen van een totale wereldbeschouwing van een specifieke cultuur op een bepaald tijdstip, net zoals ook religie en wetenschap een deel vormen van de cultuur van een volk. Magie is dus met andere woorden niet alleen een 'techniek': ze gaat onvermijdelijk uit van een achterliggend wereldbeeld, een manier waarop alles wat gebeurt begrepen en verklaard wordt. Met magie wordt dus ook een wijze van rationaliteit, een kosmologie, beschreven waarbij ervan  onzichtbare krachten wordt uitgegaan.  

 
De Maan

 Het unieke concept van de kokers (displays) van Timmersgems.

Ons unieke concept verpakkings- en showkokers neemt u als winkelier een zorg uit handen.
We hebben deze lijn op de markt gebracht om tegemoet te komen aan de steeds grotere vraag naar informatie folders en scherpe prijzen. Deze nieuwe Timmersgems lijn geeft u veel voordelen die we hieronder even op een rijtje zetten.

1. Scherpe prijzen:.
U krijgt altijd een scherpere prijs voor het artikel in de koker dan als u het artikel los zou kopen.

2. Gratis folder:
In de koker zitten wat gratis extra folders die u kunt verstrekken aan uw klanten.
Hierop staat veel informatie over het product die uw klant zeker op prijs zal stellen.

3. ECO friendly:
Verpakt in een 100% gescheiden te verwerken plastic koker treft u zonder extra verpakking het product aan.
Er worden geen bomen omgezaagd om het product in houten kistjes te verpakken nog gebruiken we een vulmiddel als b.v. polyethyleen. 

4. Mooie presentatie:
De koker kunt u zo in de winkel zetten en is prachtig om het product aan uw klanten te tonen (ook als counter display)

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP