Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

18.03.2019; 720 kilo donkere Uruguay Amethist, grote Dode-Zee lampen  & 12 ton Bergkristalgeoden uit Marokko & "Grootste laserkristal van Tucson 2019" Daarnaast ruim 95 nieuwe steensoorten en meteorieten. Bestel in de webshop met bezorging door DHL of kom langs.

< Terug naar het overzicht

Koker met 4 kilo trommelstenen uit Zuid-Afrika (100% natuurlijk)

Koker met 4 kilo trommelstenen uit Zuid-Afrika (100% natuurlijk)

Product

Koker met 4 kilo trommelstenen uit Zuid-Afrika (100% natuurlijk)

Omschrijving

Kleurrijke koker met ongeveer 15 trommelsteen soorten, allemaal tussen 20-30 mm en 100% natuurlijke stenen (dus geen bijgekleurde c.q. synthetische stenen)

Aanvullende informatie

•Fantastische combinatie van natuurlijke trommelstenen uit Zuid Afrika en Brazilië. Deze mix bevat uitsluiten niet gekleurde edelstenen behalve agaat uit Brazilië. De mix is perfect voor in een verkoopautomaat zoals een kauwgomballen machine. Ook is het een fantastische mix om schatkistjes te vullen. Kinderen zijn hier gek op.

•Onze trommelsteen mixen komen dus uit Zuid-Afrika en Brazilië.  Kaapstad en  Soledade (waar de grootste machines staan en wel 180 soorten edelstenen worden getrommeld) Staan deze machines wel 10 tot 12 weken 24 uur per dag te draaien alvorens we kunnen spreken van een echte top kwaliteit. De stenen moeten dus  tussen de 70 en 84 nachten draaien om de uiteindelijke schitterende glans te krijgen die ze geschikt maakt om als onze super mix te verkopen.

•Onze mix bevat vele soorten edelstenen waaronder Amethist, Rozenkwarts, Tijgeroog, Agaat, Jaspis, Chalcedoon, Sodaliet, Bergkristal, Pyriet etc. etc.

•Deze edelstenen zijn perfect voor hobby toepassingen dankzij de lage prijs en de perfecte kwaliteit. Ook op het gebied van gezondheid zijn deze steentjes prima tot sieraden te bewerken en te gebruiken.

 
Getrommelde stenen

 Het unieke concept van de kokers (displays) van Timmersgems.

Ons unieke concept verpakkings- en showkokers neemt u als winkelier een zorg uit handen.
We hebben deze lijn op de markt gebracht om tegemoet te komen aan de steeds grotere vraag naar informatie folders en scherpe prijzen. Deze nieuwe Timmersgems lijn geeft u veel voordelen die we hieronder even op een rijtje zetten.

1. Scherpe prijzen:.
U krijgt altijd een scherpere prijs voor het artikel in de koker dan als u het artikel los zou kopen.

2. Gratis folder:
In de koker zitten wat gratis extra folders die u kunt verstrekken aan uw klanten.
Hierop staat veel informatie over het product die uw klant zeker op prijs zal stellen.

3. ECO friendly:
Verpakt in een 100% gescheiden te verwerken plastic koker treft u zonder extra verpakking het product aan.
Er worden geen bomen omgezaagd om het product in houten kistjes te verpakken nog gebruiken we een vulmiddel als b.v. polyethyleen. 

4. Mooie presentatie:
De koker kunt u zo in de winkel zetten en is prachtig om het product aan uw klanten te tonen (ook als counter display)

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP