Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Dino tand, levensgrote replica gemaakt door de befaamde wereldberoemde Tony Cyde uit Ohio, U.S.A.

replica-4-52-x-42-cm_product

Dino tand, levensgrote replica gemaakt door de befaamde wereldberoemde Tony Cyde uit Ohio, U.S.A.

Product

Dino tand, levensgrote replica gemaakt door de befaamde wereldberoemde Tony Cyde uit Ohio, U.S.A.

Omschrijving

Niet alleen mooi voor een dierenliefhebber, maar ook een fantastische interieur decoratiestuk! En werkelijk top gemaakt door Amerikaanse artiest Tony Cyde welke beroemd is om zijn prachtige en natuurgetrouwe replicas.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Zeer fraaie dierenschedels die geheel natruurgetrouw zijn gemaakt door de befaamde meesterkunstenaar Tony Cyde. Tony heeft in zijn leven honderden fantastische replica's gemaakt van de meest uiteenlopende diersoorten. Diverse musea gebruiken zijn replica's zoals ondermeer die van de Sabeltandtijger en het wrattenzwijn. Deze dierenschedels zijn uitermate geschikt als decoratie in een stoere kamer of jachtkamer. En gelukkig hoeven dieren hiervoor niet het leven te laten. Let op: De schedels zijn gemaakt op de ware grote van het dier en zijn dus echt groot. Maar des te beter staan of hangen ze op hun plek.  De schedel is een geheel van verschillende botstructuren, die samen het deel van het skelet vormen dat vorm geeft aan het hoofd van een mens of aan de kop van een dier. De schedel bestaat uit twee delen: de mandibula (onderkaak) en het cranium. De voornaamste functie van de schedel is bescherming van de hersenen.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP