Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Dino handpop van "educational toys" Een fantastische pop voor kinderen om te spelen.

Handpop dino logo_product

Dino handpop van "educational toys" Een fantastische pop voor kinderen om te spelen.

Product

Dino handpop van "educational toys" Een fantastische pop voor kinderen om te spelen.

Omschrijving

Topprodukt van education toys, welke alle handpoppen met de handbeschilderd en niet alleen als speelgoed worden gebruikt maar ook in de interieurwereld worden verwerkt o.a. met glazen stolpen.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Fantastische handpoppen die het heel goed doen bij kinderen, de handpoppen hebben een functie om het spelen en leren te bevorderen, Op vele manieren onderstuenen deze handpoppen het leren, waarbij te denken valt aan Solitair spelen, Onder toezicht spelen en assosiatief spelen. Kinderen leren combineren en associeren. Motoriek en cognitieve vaardigheden worden gestimuleerd en ook de beleving van kinderen krijgt een boost van het spelen met deze mooie handpoppen die met de hand zijn beschilderd en zeer populair zijn bij kinderen. Alle door Timmersgems verkochte speelgoed voldoet aan alle keuringseisen en heeft de noodzakelijke keurmerken waaronder het CE keurmerk. LET OP: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP