Weißer Salbei und Lavendel verschmieren Bündel. Ich komme aus Südkalifornien in den USA.

Weißer Salbei und Lavendel verschmieren Bündel. Ich komme aus Südkalifornien in den USA.

Desert Sage Smudge Bundle 4 Zoll. aus Kalifornien in den USA.

Desert Sage Smudge Bundle 4 Zoll. aus Kalifornien in den USA.

Weißer Salbei und Eukalyptus verschmieren Bündel. Ich komme aus Südkalifornien in den USA.

Ein wunderbar erfrischender und spiritueller Duft, der beste weiße Salbei in Kombination mit wunderbar duftendem Eukalyptus aus der Bergregion in Kalifornien, USA.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
9478
  • Kauf 50 für 3,99 € jeweils und spare 20%
Weißer Salbei und Eukalyptus verschmieren Bündel. Ich komme aus Südkalifornien in den USA. kann in Schritten von 3 gekauft werden

WITTE CALIFORNIA SALIE ROOK BUNDEL (WAT EN HOE TE GEBRUIKEN) Witte salie uit Californië wordt gebruikt in veel reinigings ceremonies in onder andere de oude Maya cultuur maar ook in de hedendaagse Sjamanen– Wicca– Engelen- en Indianen cultuur **Salie bundels dient u aan te steken boven een Paua/Abaloon schelp bedekt met zand, blaas voorzichtig tegen de brandende salie om rook te veroorzaken. Als u klaar bent dan dooft U de bundel door deze in het zand te steken. Dit is ook de beste bewaarwijze, **De salie is 100% natuurlijke. Deze bundel is geoogst in een ecologische omgeving op respectvolle wijze. De planten worden niet beschadigd en niets wordt verspilt. Kinderen dienen  deze bundel te gebruiken onder ouderlijk toezicht.

Witte salie is bij uitstek geschikt om negatieve energie te verdrijven. Denk hierbij aan plekken in huis waar zich meerdere zielen bevinden of wellicht zielen van mensen die ons zijn ontvallen.  Overledenen hebben net als wij energie met zich meegedragen en die energie, die zowel negatief (boosheid en verdriet) dan wel positief kan zijn blijft vaak op een bepaalde plek hangen.

Door je huis, kamer of werkplek mat salie energetisch te reinigen zullen de energie banen weer in balans komen en zal negatieve energie verdwijnen de plek zal weer zuiver worden en prettig om er te verblijven.

**Witte salie uit Californie wordt gebruikt in veel reinigings ceremonies in onder andere de oude Maya cultuur maar ook in de hedendaagse Sjamanen– Wicca– Engelen- en Indianen cultuur **Salie bundels dient u aan te steken boven een Paua/Abaloon schelp bedekt met zand, blaas voorzichtig tegen de brandende salie om rook te veroor-zaken. Als u klaar bent dan dooft U de bundel door deze in het zand te steken. Dit is ook de beste bewaarwijze, **De salie is 100% natuurlijke. Deze bundel is geoogst in een ecologische omgeving op respectvolle wijze. De planten worden niet beschadigd en niets wordt verspilt. Kinderen dienen deze bundel te gebruiken onder ouderlijk toezicht.

Weitere Informationen
Abmessungen 4 inch.
  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: