SALE 2021:  Bündel 10-12 cm. und etwa 25 Gramm BESTSELLER!

SALE 2021: Bündel 10-12 cm. und etwa 25 Gramm BESTSELLER!

Sage bündeln groß  (6 Stuck 7inch)) Juni 2020 Ernte, nirgend wo billiger

Sage bündeln groß (6 Stuck 7inch)) Juni 2020 Ernte, nirgend wo billiger

Sweetgrass California (frische Ernte November 2019) aus Orange County in den USA

Besondere und vor allem frischen Duft, finden Sie in viele Indianerreservaten! Kein großer Artikel, aber Jein ahres abschluss für 400-500 geflechte Stränge!
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
1530
  • Kauf 20 für 4,99 € jeweils und spare 9%
Sweetgrass California (frische Ernte November 2019) aus Orange County in den USA kann in Schritten von 3 gekauft werden

In de Timmersgems webshop  verkopen wij kwalitatief hoogwaardige sweetgrass rechtstreeks van de Sioux reservaten in de VS sweetgrass is zeer belangrijk voor de Sioux en Cherokee stammen, de botanische naam is Hierochloë asperula odorata" In deze stammen, wordt de sweetgrass gevlochten zoals haar vlechten. Het kan worden verbrand door het einde aan te steken van of (zuiniger) door stukjes afgeknipt gras op houtskool in een vuurkorf of schelp te leggen. Gebruik goede houtskoop en geen houtskool tabletten. Sweetgrass wordt gebrand na een ceremonie met salie, blij met goede invloeden nadat de slechte zijn verdreven. Sweetgrass is zeldzaam tegenwoordig, en traditionele mensen proberen het laatste te beschermen. IK denk dat Cedar, dat niet wordt bedreigd, veilig kan worden gebruikt. Ook Piñon dennennaalden (vaker gebruikt door de Zuidwesterlijk Teneh, net als de Navajo en Apache evenals de Pueblo mensen en de Zuni) en copalhars (gebruikt door de Yaqui en in de oudheid door de Azteca en Maya) kunnen het zelfde effect hebben. De drie hier genoemd zijn beschikbaar door het zelf verzamelen of, in het geval van copalhars hars, bij een goede winkel als Timmersgems. Smudging (roken) moet zorgvuldig worden uitgevoerd, met eerbied, en in een houding met LIEFDE. Toon je respect en eer voor planten die ons zin gegeven voor onze genezing", en ze zullen hun liefde terug geven door goed voor ons te zijn en ons vrij te maken van ziekte en negatieve energie. Aloe Vera planten, zijn goed voor de zuivering (niet om te verbranden). Houd één of meer Aloe vera in potten in huis en u kunt ontspannen in het huis (moderne rassen zijn aalleen te houden in volledige schaduw buiten) in de biologische (houten of keramieke potten, nooit plastic of metaal). Onze sweetgras is van perfecte kwaliteit en brand lang met een fantastische natuurlijke geur. De beste maniet om sweetgrass te gebruiken is in een Ablaoonschelp.

HEILIGE CEDER ROOK BUNDEL (WAT EN HOE TE GEBRUIKEN) Ceder wordt gebrand tijdens een stil of luid gebed. De gebeden worden op de ceder rook meegevoerd naar de schepper. Ceder wordt ook met salie uitgespreid op de vloer van de zweethutten van sommige stammen. Door met brandende ceder te zwaaien reinigt men het huis gedurende een speciale huis zegening ceremonie in veel Noord West Indiaanse naties. In het Noord westen branden mensen Ceder voor reiniging, net als salie. Het verdrijft negatieve energie en brengt goede invloeden. De ziel van ceder wordt zeer oud en wijs geacht. Oude gevallen cederbomen worden geëerd met offers en gebeden.

ROOK BUNDEL (WAT EN HOE TE GEBRUIKEN) 
**Witte salie uit Californie wordt gebruikt in veel reinigings ceremonies in onder andere de oude Maya cultuur maar ook in de hedendaagse Sjamanen– Wicca– Engelen- en Indianen cultuur **Salie bundels dient u aan te steken boven een Paua/Abaloon schelp bedekt met zand, blaas voorzichtig tegen de brandende salie om rook te veroor-zaken. Als u klaar bent dan dooft U de bundel door deze in het zand te steken. Dit is ook de beste bewaarwijze, **De salie is 100% natuurlijke. Deze bundel is geoogst in een ecologische omgeving op respectvolle wijze. De planten worden niet beschadigd en niets wordt verspilt. Kinderen dienen deze bundel te gebruiken onder ouderlijk toezicht .

 
Smudging met witte salie.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: