Spirituelle Padmini Weihrauchstäbchen, 25 Packungen, 10 Gramm Quadratbehälter

Man kann nicht über Geschmack streiten, aber Padminis-Spirituellen ist die Nummer 1 in Großbritannien, aber auch mein persönlicher Favorit!
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
243
  • Kauf 50 für 12,60 € jeweils und spare 9%
  • Kauf 100 für 11,40 € jeweils und spare 17%
Spirituelle Padmini Weihrauchstäbchen, 25 Packungen, 10 Gramm Quadratbehälter kann in Schritten von 1 gekauft werden

25 pakjes Spiritual Guide wierook - 10 grams (Padmini) Met Spiritual Guide krijg je contact met gidsen en begeleid je in je meditatie. Deze wierook is een van de best verkochte wierook ter wereld. Dit is de kleine verpakking.

Padmini wierook Wierook is een deel van het Indiase erfgoed. Een manier van leven. Wierook stokjes worden door jong en oud, in verband gebracht met spiritualiteit en de fijnere dingen van het leven. Sinds vele jaren wordt een van de beste wieroken gemaakt door het bekende wierookhuis Padmini. In hun assortiment komen beroemde geuren voor zoals “Spiritual guide” en ook is Padmini bekend om hun Sandalwood geuren, die Chandan worden genoemd. Padmini is gewijd aan de kunst van het wierook maken. Alle Padmini geuren zijn gemaakt met natuurlijke, aromatische kruiden en moeten een strenge kwaliteitscontrole doorstaan om er voor te zorgen dat de wierookstokjes van prima kwaliteit zijn. Timmersgems heeft een aantal fantastische geuren van Padmini in het assortiment, zeker de moeite waard om ze eens te proberen en te vergelijken met wierook van andere wierookhuizen. Belangrijk om te zeggen is dat de wierook wordt gemaakt in schone fabrieken en absoluut kinderarbeid vrij. Padmini besteed veel zorg aan zijn werknemers en aan het milieu. "Padmini" betekent een zuivere en rustgevende geur. De rook is over het algemeen medium en er is van een delicaat geparfumeerde kwaliteit .

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: