Omega-Massagegerät mit echtem Hämatit Massagekugeln.

Omega-Massagegerät mit echtem Hämatit Massagekugeln.

Feng Shui-Armband -

Feng Shui-Armband - "Asiatisches Glücksarmband"

Yoni Ei Tantra Ei 35x48 mm (einschließlich Quarz, Rosenquarz, Jade, roter Jaspis, êtc.

Yoni Eier ("Henne-Ei" Größe) werden bereits seit 1994 von TG erfolgreich verkauft in mehr als 11 Ländern der EEG! Yoni Eier werden in den 10 meistverkauften Edelstein Sorten assortiert geliefert!
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
152
  • Kauf 10 für 8,99 € jeweils und spare 10%
  • Kauf 30 für 8,50 € jeweils und spare 15%
  • Kauf 150 für 7,99 € jeweils und spare 20%
Yoni Ei Tantra Ei 35x48 mm (einschließlich Quarz, Rosenquarz, Jade, roter Jaspis, êtc. kann in Schritten von 10 gekauft werden

Het Yoni ei
Een fysiek aspect van tantra is het aanspannen van de PC-spier -voluit de pubococcygeusspier-. Dit is de spier die je aanspant als je je plas moet ophouden. De PC-spier is zowel voor mannen als voor vrouwen een tovermiddel bij het werken met seksuele energie. Het sterk maken van de PC-spier gaat net zo als met alles: veel oefenen. Dat is eigenlijk altijd en overal te doen: niemand ziet het als je tijdens een vergadering, in de auto, op de fiets of wandelend in een museum steeds ritmisch je PC-spier samentrekt. Voor vrouwen is er nog een extra krachtig hulpmiddel: het ei. Zoek naar een oefenei van halfedelsteen, bijvoorbeeld rozenkwarts. Houd het ei eerst eens onder je navel om te voelen of de steensoort fijn voor je aanvoelt, want je gaat hem gebruiken in je meest ontvankelijke gevoelsgebied en de energetische lading van de steensoort werkt altijd door op je energiesysteem. Kracht met weerstand Breng het ei in je yoni en oefen nu, bij voorkeur staand, in het samentrekken van je PC-spier. Je zult merken dat je meer kracht kunt zetten nu er weerstand is. Hetzelfde principe: je kunt een stevigere vuist maken met een voorwerp in je hand hebt dan met een lege hand. Je kunt in het begin wat spierpijn voelen, zoals bij elke spier die op krachten moet komen. Na gebruik goed schoonmaken en het boorgat laten drogen alvorens te hergebruiken. De Yoni eieren zijn leverbaar in Jade, Bergkristal, Sodaliet, Jaspis, Rozenkwarts, Picasso Jaspis, Aventurijn en Rode Jaspis.

 
Yoni ervaringen.

Weitere Informationen
Abmessungen 35x48mm
  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: