Große Kristalle, 110 mm Massagestange in Luxuriöser roter Geschenk-Box.

Große Kristalle, 110 mm Massagestange in Luxuriöser roter Geschenk-Box.

Powerbeads Kraftarmbänder = Buddha-Armbänder

Powerbeads Kraftarmbänder = Buddha-Armbänder

Quigong RSI oder "Anti Mausarm Kugelset" aus China

Wussten Sie, dass Quigong-Ball-Sets in Österreich in der Krankenversicherung / "Krankenkasse" enthalten sind, als die beste und souveräne Heilmittel für RSI!
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
786
  • Kauf 10 für 5,99 € jeweils und spare 12%
  • Kauf 30 für 5,50 € jeweils und spare 19%
Quigong RSI oder "Anti Mausarm Kugelset" aus China kann in Schritten von 5 gekauft werden

Qui-Gong of Baoding zwangerschaps kogels geven een ontspannen geluid naar uw baby weer en zorgen ervoor dat de baby vertrouwd raakt met muziek in een vroeg stadium van het leven, het mooie is dat de baby het geluid van de bolhanger na de geboorte zal herkennen. de hanger is verkrijgbaar in 10 uitvoeringen en ook in zilver kleur en zilver kleur hartvorm.  

De beste remedie tegen RSI blessures is de praktijk oefening met-qui gong  kogels, veel mensen ervaren een verbetering en doormiddel van dagelijkse oefening  op het werk kunt u RSI voorkomen  Gewoon een paar keer per dag voor slechts een paar minuten wanneer u een pauze van uw werk heeft te gebruiken, Ideaal voor ICT'ers en tennissers.

Qigong (uitspraak: tsjie ghong) is een onderdeel van de Chinese leer, die men zich aanleert, om de lichamelijke en geestelijk gezondheid te behouden en te verbeteren. Qigong-oefeningen zijn meestal opzichzelfstaande oefeningen waarbij men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon beweegt, en deze bewegingen enige malen herhaalt, alvorens men naar een volgende beweging overstapt. Een Qigong-oefening kan ook statisch zijn, waarbij een staande of zittende houding langere tijd wordt aangehouden. Verder wordt de nadruk gelegd op ademhalingsoefeningen. Het herhaaldelijk bewegen en correct ademhalen wordt geacht de stroming van Qi (levensenergie) in het lichaam positief te beïnvloeden. Elk lichaamdeel (met de nadruk op interne organen) wordt geacht een zekere mate van Qi te hebben. De Qi in alle lichaamsdelen is, als ze gezond zijn, in balans. Door het uitvoeren van de Qigong-oefeningen poogt men deze balans te onderhouden of te herstellen. Aikman schreef dat in tegenstelling tot het Westen, waar velen van mening zijn dat qigong een subjectief, New Age-achtig concept is dat niet wetenschappelijk geverifieerd kan worden, een groot deel van China's wetenschappelijk establishment het bestaan van Qi heeft erkend. Gecontroleerde experimenten van de Chinese Academy of Sciences in de late jaren '70 en begin jaren '80 concludeerden dat Qi, wanneer uitgezonden door een Qigong-expert, "resulteert in feitelijk meetbare infrarood elektromagnetische golven en chemische veranderingen veroorzaakt in stilstaand water door mentale concentratie." Reproduceerbare heilzame effecten van Qigong aangaande hartslag en immuunsysteem werden opgetekend. (Lee 2005)

 
Baoding Quigong kogels

Weitere Informationen
Abmessungen 40 mm
  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: