Feng Shui Karte mit Bagua Spiegel oder chinesischer Glücksmünze.

Feng Shui Karte mit Bagua Spiegel oder chinesischer Glücksmünze.

Chakra Massage-Stick mit Kristallen, echte Fengshui Kugel, 165 mm.

Chakra Massage-Stick mit Kristallen, echte Fengshui Kugel, 165 mm.

Fuß & Handreflexologie Karte, zusammen mit einem Reflexzonen Massage-Stick

Sehr beliebt, im Jahr 2019 verkauften wir 45.000 stück an Happinez, die der Karte kostenlos mit jedem Magazin schenckte!
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
1005
  • Kauf 50 für 2,50 € jeweils und spare 16%
  • Kauf 250 für 1,99 € jeweils und spare 33%
Fuß & Handreflexologie Karte, zusammen mit einem Reflexzonen Massage-Stick kann in Schritten von 10 gekauft werden

Mooie voet- en handreflexologie kaart met alle drukpunten vermeld. A4 formaat en stick van mooie kwaliteit hout van ongeveer 10 cm. mooi machinaal extra glad afgewerkt.

De voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie) is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in — sommigen voegen daar ook de handen en de oren aan toe — in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart en de lever en stelt dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt, en dat aan de voetzool gevoeld kan worden met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is. Reflexologie meent dat energiedoorstroming de basis is van onze gezondheid en dat ziekte het gevolg zou zijn van energieblokkeringen. Dit is echter in strijd met de moderne geneeskunde (ziekteleer en fysiologie), die ziekte koppelt aan aanwijsbare ziekteveroorzakers zoals virale en bacteriële infecties, of aan factoren van genetische aard. Volgens de reflexologie stroomt in het menselijk lichaam energie in banen. Deze energiebanen zouden we op ongeveer 800 punten in ons lichaam kunnen beïnvloeden. Ook de acupunctuur gebruikt deze punten, maar werkt in tegenstelling tot reflexologie met naalden die op de reflexpunten in de huid worden gestoken. De makkelijkste plaatsen om te beïnvloeden zijn de handen en de voeten. De reflexologie gaat ervan uit dat het lichaam in tien zones is verdeeld, die zones worden in kaart gebracht op de voeten. Iedere voet heeft zo vijf zones. Daarnaast wordt het lichaam ook verticaal op de voet geprojecteerd - het hoofd ligt bij de tenen, en de voeten bij de hiel. Iedere zone heeft zo zijn eigen ‘karakteristieken’. Door vervolgens op bepaalde plaatsen druk uit te oefenen, zou er op een andere plaats in het lichaam een bepaald orgaan of een bepaalde klier worden gestimuleerd. Op de handen en voeten komen volgens de reflexologie alle punten samen die met de organen en klieren verbonden zijn.

 
Reflexologie.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: