Feng-Shui-Anhänger (VERKAUFSERFOLG)

Feng-Shui-Anhänger (VERKAUFSERFOLG)

Feng shui Glücksbaum in Bagua-Spiegel

Feng shui Glücksbaum in Bagua-Spiegel

Kräuter-Tempel XXL (auch in 2014 von vielen als bester SAUNA-KRÄUTERTEMPEL proklamiert)

Nach vielen Saunen und Therapeuten hat TG eine sehr feinen Stempel, passt bequem in der Hand und vor allem riecht er sehr schön.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
157
  • Kauf 24 für 7,40 € jeweils und spare 7%
  • Kauf 48 für 6,99 € jeweils und spare 13%
Kräuter-Tempel XXL (auch in 2014 von vielen als bester SAUNA-KRÄUTERTEMPEL proklamiert) kann in Schritten von 6 gekauft werden

Het originele Wat Po recept met 16 ingredienten
De samenstelling van de kruiden is het traditionele recept van de Wat Po tempel in Bangkok. Vervaardigd in Chiang Mai zijn deze stempels voorzien van een door de overhead afgegeven certificaat van echtheid. De special mix van kruiden helpt om spieren en gewrichten te ontspannen, de bloedcirculatie te bevorderen en de huid te herstellen en te verjongen. Dit recept en uw behandeling zal uw cliënten een weldadig gevoel geven of in het Thaise Sabai Sabai. Deze stempel is geschikt voor warmte en koude behandeling en zijn bij uitstek bedoeld om zere en gevoelige spieren te ontspannen door de verfrissende en weldadige ingrediënten. Deze krachtige ingrediënten zoals Basilicum, limoen, kamfer etc. Worden in afgelegen plaatsen in Thailand gebruikt om alle soorten pijn te verlichten, De massagestempel is ontwikkeld en gemaakt door locale Thai die gebruik maken van locale kruiden. Het ontspant spieren en gewrichten, verlicht pijn en spierkramp en bevordert de bloedcirculatie.

Bereik het perfecte gevoel Sabai Sabai 
Masseren met de Thaise kruiden stempels, ook wel kompres of Luk Pra Kob genoemd, geven het gevoel van Sabai Sabai, het perfecte gevoel.

 
Hotstonemassage in praktijk.

Aanbevolen gebruik
 Methode A: (Aanbevolen) Stoom de stempel gedurende 10-15 minuten. Stempel voorzichtig op het lichaam met aandacht voor de zere en gevoelige plekken.  

Methode B: Dompel de stempel onder in een bak water, (de gehele stempel) daarna 2-3– verwarmen in de magnetron en de stempel is klaar voor gebruik.

 In al onze massage stempels gebruiken we de boven vermelde edelstenen die zorgen voor complete ontspanning en dat relaxte gevoel. Rozenkwarts voor liefde, Bergkristal ter zuivering, Aquamarijn voor ogen en gezicht en hematiet om de bloedcirculatie te bevorderen.

2 formaten voor andere lichaamsdelen
Thaise kruidenstempels worden altijd per paar gebruikt, dit omdat tijdens het gebruik beide handen worden gebruikt om te stempelen. Er bestaan 2 grote in de deze stempels,220 gram voor het gebruik op het lichaam en 70 gram voor het gebruikt op het gezicht en armen en benen. De 220 grams variant heeft een ontspannende werking en geeft diepe intense warmt, geven een aangename frisse geur, geven een diep ontspannen gevoel dat dagen nawerkt en zijn het middel tegen kramp en spierpin. Het 70 grams model geeft een zeer zachte huid, geeft een zeer goede doorbloeding, zorgen voor een goede peeling en hebben een heerlijk frisse geur.
Gebruik altijd 2 dezelfde stempels tijdens de massage, en bewaar de stempels na afloop van de massage in de koelkast. U kunt ze hergebruiken totdat de geur minder gaat worden. Test eerst de temperatuur van de stempel voor U hem gebruikt op de huid van een ander!! Als de stempel te heet is kan hij de huid verbranden en blaren veroorzaken.  Veel plezier met de Thaise Luk Pra Kob.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: