Klangschale - Hochglanzpoliert /

Klangschale - Hochglanzpoliert / "highshiny" zwischen 0.4-1,5kilo aus Patan Nepal

Tibetische 7-metalliche

Tibetische 7-metalliche "Butter" Klingel

Meditationskissen (werden sortiert ausgeliefert)

Schöne Hand bestickte Kissen aus Nepal. Hergestellt in Weiblichen Kollektive. Im Inneren ist alles 100% Natürlich und der Stoff ist mit Natürliche produkten zB Blumen und Kräutern gefärbt. Sehr schönes Handwerk und kostengünstig.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
593
  • Kauf 10 für 11,00 € jeweils und spare 15%
Meditationskissen (werden sortiert ausgeliefert) kann in Schritten von 1 gekauft werden

Waarvoor dient een meditatiekussen ?
Een meditatiekussen helpt mee om de juiste houding aan te nemen, waardoor een meditatieve toestand het beste tot uiting kan komen. Het is goed om op de grond te zitten maar dat is niet altijd mogelijk vanwege de flexibiliteit van de spieren. Meditatiekussens met chakra opdruk De chakra's of energiecentra, zijn de hoofdverdelers van de subtiele levenskracht in ons lichaam. Er zijn zeven grote chakra's gerangschikt langs de wervelkolom, met openingen naar voren en achteren en met directe verbindingen naar alle belangrijke organen.

De zeven chakra's: Muladhara is chakra 1, kleur rood Swadhishthana is chakra 2, kleur oranje, Manipura is chakra 3, kleur geel, Anahata is chakra 4, kleur groen/roze Vishudda is chakra 5, kleur blauw, Ajna is chakra 6, kleur paars Sahasrara is chakra 7, kleur violet De stof van de hoezen van de meditatiekussens is van hoge kwaliteit. De meeste zijn vervaardigd van hoogwaardig biologisch katoen. De meditatiekussens zijn gemaakt van katoen, voor het reinigen van de hoezen gelden de gebruikelijke wasvoorschriften. De meditatiekussens in onze webshop voldoen aan zo hoog mogelijke ecologische normen en gebruiksvriendelijkheid. We kijken naar het comfort, kleurechtheid, het goed wasbaar zijn en een goede levensduur. Wat voor ons ook zeer belangrijk is, is de aandacht voor het milieu en welzijn van de producenten.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: