65 cm Bronze Buddha aus Tibet. Schöne Legierung.

65 cm Bronze Buddha aus Tibet. Schöne Legierung.

Bronze Kwanyin, schönes Bild, schwer, 30-40 cm hoch

Bronze Kwanyin, schönes Bild, schwer, 30-40 cm hoch

100 cm Madonna- Maria und Kind. Heiligenbild mit schönen Details.

Sehr schönes Bild, nur 7 Stück gibt es Weltweit davon. Eins davon befindet sich in die Kathedrale von Cusco / Peru.
SKU
382

DESCRIPTION
Mother Mary with baby Jesus sitting Beautiful decorative wild life bronze statue made according to the traditional principle was forgotten and finished by hand.

DIMENSIONS
70x55x90 cm

MATERIAL
Best quality of cast bronze that meets the highest international standards

ARTIST
Made to a work by Kathy Spalding. She is one of the most natabele international sculptors really looking bronzes in the USA. As a child she studied at the Cranbrook Academy of Art. Kathy is one of the artists who "lost wax" casting process have rediscovered and improved.

RELIGIEUS BEELD VAN MARIA
Katholieke kerken zijn altijd zeer visueel en sensorisch geweest.De religieuze beelden zijn onderdeel van deze opstelling. Het helpt de geest scherp te houden door te kijken naar religieuze objecten en standbeelden in de Kerk die kunnen worden bekeken tijdens de dienst. Het is een vergelijkbaar idee als het hebben van glas in lood ramen in een kerk met een beeltenis van religieuze taferelen of heiligen. Het helpt de kerkgangers en maakt dat men voelt dat ze worden omringd door het spirituele.Katholieken vragen ook de Maagd Maria en de heiligen te bemiddelen en voor hen te bidden.Dus zie je heel vaak standbeelden van deze heiligen, waar je je gedachten, gebeden en verzoeken toe kunt richten. De kunst is een manier van meningsuiting tot een innerlijk gevoel uit te brengen - naar eer en geweten om God te verheerlijken. Tijdens de eerste 1600 jaar van het christendom, konden de meeste mensen niet lezen of schrijven. Elk glas in lood raam en standbeeld in middeleeuwse kerken vertelde een verhaal. Analfabeten konden kijken naar de glas in lood afbeeldingen op de ramen van de kerken en begrijpen waar het verhaal over ging. Dus niet alleen waren de beelden en schilderijen mooi en eerbiedig, maar ze waren ook zeer functioneel. Ze vertelden het bijbel verhaal en de priester zou naar de voorwerpen kunnen wijzen tijdens zijn preken . Beelden en glas in lood waren, voor de priesters, lesmiddelen, hulpmiddelen en herinneringen. Als we door een klassiek heiligdom lopen en we zien de standbeelden , dan heeft elke heilige zijn verhaal. Een goed opgeleide christelijke kon de verhalen van al die heiligen leren , en ze weer vertellen aan zijn kinderen , zelfs als hij niet kon lezen. Dit verklaart ook de klassieke indeling van de ramen: een groot centraal beeld, omgeven door een groot aantal kleinere. Met de juiste uitleg, kon men het hele verhaal snel en eenvoudig leren , laten we zeggen van Johannes de Doper , samen met alle belangrijke aspecten van het leven van Christus. Dit waren geen valse beelden om aanbeden te worden, maar herinneringen aan het verhaal van verlossing.

  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: